Отново и отново Корнелия Нинова е на няколко обиколки зад

...
Отново и отново Корнелия Нинова е на няколко обиколки зад
Коментари Харесай

Николай Слатински: Проблемът е, че Слави Трифонов посочва премиера

Отново и още веднъж Корнелия Нинова е на няколко обиколки зад настоящото развиване на процесите.
Преди 10 дни доброжелателността на различните на ГЕРБ и Движение за права и свободи партии в Народното събрание към парадоксите на СТ и Има Такъв Народ бе на етапа – имате неприемливи персони, махнете ги и да продължим да приказваме за целите!

Това разяснява във " Facebook " Николай Слатински.

Тогава имаше очаквания, че тъй като няма безусловно никакъв политически опит и демократичната му просвета е под доста сериозен въпрос, СТ ще узрее, че „ ще зацепи “ по какъв начин се случва нещата измежду естествените и възпитани, зачитащи мнението на другите, политици, че ще си даде сметка, че има прекомерно малко депутати, с цел да диктува еднолично и категорично изискванията, че ще разбере по какъв начин държанието му е в полза най-много на ББ, дето към този момент пали черния джип, на който да се върне отпред на властта.

Всичкото това бе преди десетина дни.

Оттогава СТ не сподели никаква еволюция, дори най-малко някакво развиване в градивната посока, подготвен бе единствено в краен случай да се откаже от някой собствен неуместен претендент.
Продемократичните хора в България, даващи си сметка, че най-добре е да има държавно управление още в този парламент, схванаха или започнаха да схващат – не става дума за неудачните претенденти в проектокабинета на Слави, колкото и да са те – 2-3 негодници и още 5-6 негодни за постовете си.

Тези неудачни претенденти не са резултат от неточности в кадровия асортимент. Те са систематични и концептуални неточности. Грешки на арогантната самовлюбеност, на неспособността да се премине от шоуто в политиката, което избива в преобразяване на политиката в шоу. Грешки на цялостното политическо дилетантство. Грешки на тоталната липса на визия и тактика. Грешки на единствената дарба на СТ и тези край него – да са за всичко Против, без да знаят защо са " за ".

Поради тази неподлежаща на обжалване присъда, с мандата на Има Такъв Народ би трябвало да е свършено. Още повече след днешната фирмена скотщина на претендента му за вътрешен министър.
Сега задачата – по този начин я разбирам аз - е да се седне незабавно и да се договаря рационално за това – по какъв начин да се реализира Третият мандат.

Да седнат Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия, ДСБ и ИСБГНИ.
Няма различен метод и не съществува различен път.

А Корнелия Нинова още не схваща какво се е случило, не схваща къде напред са отишли процесите и продължава като канарче и лапнишаранче да се надява, че като Има Такъв Народ махнат и Плагиата, всичко ще цъфне и върже.

Скоро още някои от проектоминистрите на Има Такъв Народ ще станат нетърпими и неподкрепими.

С претендентите на Има Такъв Народ е като в оня анекдот – болният споделил на лекаря: Докторе, където и да се пипна ме боли. А лекарят му отвърнал: Боли ви пръстът, с който се пипате, по тази причина и където да се пипнете ви боли.

Можем да продължим да си споделяме – който и да уточни за претендент СТ, все не става... Проблемът, обаче, не е в посочените, казусът е в посочващия. Там ни е нещастието.

Корнелия Нинова не желае да го разбере. Или го схваща, само че не ѝ изнася да си го признае.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР