Отново блъснат пешеходец на пешеходна пътека в Пловдив - в

...
Отново блъснат пешеходец на пешеходна пътека в Пловдив - в
Коментари Харесай

Кола блъсна 30-годишен пловдивчанин на пешеходна пътека

Отново блъснат пешеходец на пешеходна пътека в Пловдив - в ранния следобед към 14.30 часа 30-годишен пловдивчанин е бил блъснат на централно кръстовище до площад Шахбазян сред бул. " Шести септември " и ул. " Ламартин ".

От полицията оповестяват, че по предварителни данни младият мъж почнал да минава по пешеходната пътека, а рейс от градския превоз спрял, с цел да му даде път. Движещият се до рейса в прилежащото платно автомобил обаче не спрял, лишил преимуществото на пешеходеца и го блъснал.

Пострадалият е откаран в болница за оказване на незабавна здравна помощ. Водачът е пробван за приложимост на алкохол, резултатът е негативен. Предстои да бъде тестван и с уред за наркотични субстанции. Движението в региона остава затруднено и се контролира от служител на реда.

Това е втори сходен случай в града от последните дни - преди седмица градски рейс блъсна жена на централно кръстовище, още веднъж на пешеходна пътека. Жената бе настанена в болница в тежко положение и няколко дни по-късно умря.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР