Отношенията с майка ми никога не са били лесни. Не

...
Отношенията с майка ми никога не са били лесни. Не
Коментари Харесай

Майка ми предпочита да ходи по срещи, отколкото да ми помага

Отношенията с майка ми в никакъв случай не са били лесни. Не е неприятна, само че несъмнено не бяхме приятелки. Тя не знаеше за доста неща, които се случиха в живота ми. С брат ми израснахме сами, без възрастни, тъй като майка ми работеше непрекъснато. Сега я разбирам, да изправиш две деца на крайници не е лесна задача. Тя постоянно се опитваше да ни даде най-хубавото. Големият минус на нейното образование беше, че в никакъв случай не показваше загрижеността и любовта си. Повечето проблеми решавахме сами.

Нямаме този контакт сред майка и щерка. Дори в този момент, когато аз самата съм майка, не сме се сближили. Майка ми не схваща, че нуждая се от нейната помощ и поддръжка. Наистина нуждая се от нея. Просто ще се веселя, в случай че ми отдели най-малко малко време! Буквално няколко часа седмично биха създали живота ми по-лесен. Имам дребни деца и никой не ми оказва помощ. Но колкото и пъти да питах майка ми, тя в никакъв случай не се съгласи да ми помогне. Отговаряше ми, че тя е отгледала две деца без брачен партньор, ще се оправя и аз.

Изобщо не желае да ми оказва помощ. Толкова ли сме надалеч една от друга или по този начин е вярно съгласно нея? Цялата тази обстановка доста ме наскърбява. Отношенията с майка ми не са се подобрили. Все отново тя би трябвало да ме схваща какъв брой ми е мъчно. Защо се държи по този начин? В същото време тя намира време за срещи с мъже. Да, майка ми интензивно се пробва да устрои персоналния си живот. В това отношение би трябвало да взема образец от нея.

Вижте още: Любовницата стартира да написа известия на жена му

Веднъж се скарахме и аз я укорих, че избира да отиде на среща с мъж, в сравнение с да остане при внука си. На което тя ми отговори, че компенсира за младостта си. Работата и грижите за нас не й разрешиха да има персонален живот. И в този момент тя е решила да прекарва времето си както си желае.

Всеки човек желае да се радва на живота. Но какво да кажем за роднините? По-малко значими ли са внуците от мъжете? По-важно ли е персоналното благополучие от фамилията? Това не го разбирам. Как може да е такава егоистка? Наистина желая да сме по-близки с майка ми. Бих желала тя да участва в живота ни.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР