(отляво на дясно) Радослав Бимбалов, съосновател на The Smarts, Александър

...
(отляво на дясно) Радослав Бимбалов, съосновател на The Smarts, Александър
Коментари Харесай

Студио Enthusiasm става част от групата на The Smarts

(отляво на дясно) Радослав Бимбалов, съосновател на The Smarts, Александър Христов, съоновател на " Параграф 42 ", Гергана Иванова, съосновател на The Smarts и Велина Мавродинова, създател на Enthusiasm.

© The Smarts Българската самостоятелна рекламна организация The Smarts уголемява портфолиото си от организации с едно от най-големите брандинг студиа в България Enthusiasm. Двете компании ще си партнират в посока предложение на по-широк набор от информационни услуги и имат обща упоритост да работят с клиенти на непознати пазари. Към момента това е единствената информационна група в България с настрана брандинг студио в портфолиото си.

Обединяване на напъните

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Студио Enthusiasm е основано преди повече от 14 години от Велина Мавродинова, която продължава да бъде креативен шеф и главен мотор на бизнеса. През годините компанията е построила над 100 бранд идентичности в разнообразни браншове, зад които с изключение на лого и опаковка стои и цялостна тактика за развиване на марките. Сред клиентите на Enthusiasm през годините са Casavino, Coppa Maga, " Вита ", " Верея ", " Тандем ", Harmonica и други " Студиото основава марки през цялото време даже когато те към момента нямат име, което е най-трудната част от работата ни. Марките изискват дълготрайна тактика ", разяснява Велина Мавродинова по време на събитието за оповестяване на новото партньорство.

Като част от The Smarts брандинг студиото ще разполага с експертизата и ресурсите на групата, а останалите организации от своя страна ще разширят познанията и опциите си в региона на брандинга. Към момента Enthusiasm остава като независимо юридическо лице, благосъстоятелност на Велина Мавродинова.

По думите на Радослав Бимбалов, съосновател на The Smarts, партньорството ще помогне на Enthusiasm да стане по-стабилна организация, да доближи до повече клиенти и да форсира развиването си. " Искаме да изградим резистентен бизнес, като за задачата ще обединим експертизите си, а екипът ни ще поддържа студиото в организирането на планове и извеждането им до край ", сподели пред " Капитал " Гергана Иванова, другият съосновател на The Smarts.

Екипът на Enthusiasm все още се състои от общо 5 индивида, които не престават да работят дружно, а всички те ще споделят един офис с екипа на The Smarts. " Бизнесът има огромен капацитет за напредък и излизане на външни пазари ", споделя Мавродинова пред " Капитал ". Гергана Иванова добавя, че точно през брандинга е допустимо обслужването както на български компании, които се развиват на други пазари, по този начин и на напълно интернационалните компании.

Разрастване на групата

За последните две години това е втората нова организация в портфолиото на The Smarts, които оперират на пазара от към този момент 11 години. В средата на 2017 година групата основа PR организацията " Параграф 42 ". В структурата са още продуцентската компания Shoot, както и учредената през 2015 година медия организация IQ media. Брандинг студиото Enthusiasm обаче е първата към този момент построена и развита компания, която става част от групата.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР