Отличиха големите победители в националния конкурс „Млад застраховател“Те спечелиха стипендии

...
Отличиха големите победители в националния конкурс „Млад застраховател“Те спечелиха стипендии
Коментари Харесай

Отличиха големите победители в конкурса „Млад застраховател

Отличиха огромните спечелили в националния конкурс „ Млад осигурител “

Те завоюваха стипендии за образование и стажове в огромни застрахователни компании, сътрудници на състезанието

Ясни са имената на спечелилите в националния конкурс за студенти и млади експерти „ Млад осигурител “, който се провежда от Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ) с институционалната поддръжка на Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ). Престижните оценки отидоха при двама студенти от ВУЗФ и един от СУ “Св. Климент Охридски”.

Бизнес университетът присъди и една спомагателна премия на участник поради впечатляващата му работа.

Първа премия и 1500 евро (или 100% стипендия) за образование в магистърска стратегия „ Застрахователен бизнес и риск мениджмънт” във ВУЗФ и право на едномесечен стаж в компанията, предоставени от “Армеец”, завоюва Кристина Иванова, студент, 3-ти курс, във ВУЗФ.

На второ място се класира Мартин Моллов, студент 4-ти курс в СУ "Св. Климент Охридски ". Той завоюва стипендия в размер на 1200 лева за образование в същата магистърска стратегия и право на едномесечен стаж, предоставени от “Дженерали Застраховане”.

Третото място отиде при Полина Бибиджийска, студент 4-ти курс във ВУЗФ, а премията, обезпечена от висшето учебно заведение, е 20% стипендия за образование в магистърската стратегия.

ВУЗФ присъди и спомагателна специфична премия и стипендия от 15% за образование в магистърска стратегия във ВУЗФ на Михаела Войнова, студент 1 курс в УНСС.

В състезанието участваха студенти от СУ “Св. Климент Охридски”, Икономически университет – Варна, ВСУ “Черноризец Храбър” и други, както и млади експерти до 35 година, работещи в застрахователни компании и застрахователни брокери.

Участниците имаха задачата да разработят есе в размер 3-5 стр. по една от следните тематики:

Застрахователната просвета на българите

Влиянието на Коронавирус - 19 върху пазара на застрахователни артикули

Как ще се промени застрахователният бизнес в бъдеще съгласно вас?

Дигитализация и онлайн продажби, или традицията и обичайните канали за дистрибуция на застрахователни артикули?

Eкспертно жури, в състав доцент доктор Жельо Христозов, учител в катедра “Застраховане и осигуряване” във ВУЗФ, Рая Георгиева, управител маркетинг и връзки с обществеността, ЗАД ”Армеец” и Таня Тенева, шеф дирекция “Териториални структури” в “Дженерали Застраховане”, оцени есетата и дефинира крайните спечелили в състезанието.

Целта на националния конкурс „ Млад осигурител “ е да насочи вниманието към смисъла на застрахователния бизнес и опциите, които предлага за професионално развиване на младежите, както и да подчертае неговата роля в стопанската система и обществото като цяло.

Тримата спечелили ще бъдат публично наградени на тържествена гала на 1 октомври 2021 година във ВУЗФ, когато водещият бизнес университет ще открие новата академична година, а цялата застрахователна общественост ще означи професионалния си празник - Деня на застрахователя.

Партньори в първото издание на състезанието бяха водещите застрахователни компании ЗАД “Армеец” АД и “Дженерали Застраховане” АД.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР