Отлагането на сертифицирането на газопровода „Северен поток 2“ e безсмислено,

...
Отлагането на сертифицирането на газопровода „Северен поток 2“ e безсмислено,
Коментари Харесай

Германски депутат: Абсурдно и нагло е правителството на САЩ

Отлагането на узаконяването на газопровода „ Северен поток 2 “ e безсмислено, а настояванията на Съединени американски щати за прекъсване на плана са неприемливи. Това сподели пред сътрудник на ТАСС депутатът в Бундестага от Лявата партия и представител на комисията по външна политика Севим Дагделен.

„ Абсурдно и безочливо е държавното управление на Съединени американски щати непрестанно да упорства за прекъсване на плана „ Северен поток 2 “, като в това време усилва размера на вноса на нефт от Русия “, сподели депутатът. Според нея ултиматумните изказвания на президента на Съединени американски щати Джо Байдън за прекъсване на " Северен поток 2 " са " пренебрежение към демократичния суверенитет на Германия и нейните европейски сътрудници ".

„ Байдън евентуално вижда европейските сътрудници единствено като сателитни страни, които желае да употребява като пазар за неекологичен фракинг газ “, сподели политикът. Според депутата немските жители в последна сметка ще платят за внезапното повишаване на цените на силата. „ Отлагането на узаконяването на „ Северен поток 2 “ е неуместно “, сподели Дагделен. „ Докато жителите в Европа се опасяват от нова война, американските газови концерни са в ужасно въодушевление “, сподели политикът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР