Откритият току-що 12-годишен аутист Сашко от Перник, изчезнал на 11

...
Откритият току-що 12-годишен аутист Сашко от Перник, изчезнал на 11
Коментари Харесай

Настръхваща версия! Доброволци: Сашко е бил пленник на педофили?!

Откритият преди малко 12-годишен аутист Сашко от Перник, липсващ на 11 ноември, е държан в плен от педофили. Тази версия споделиха с Lupa.bg доброволци, участващи повече от седмица в издирването на детето.

Според тях момчето съзнателно е освободено през днешния ден и е пуснато в регион, който постоянно се обхожда от полицейски патрули и локални жители.

„ Поне 3-4 пъти персонално съм минавал към мястото в гората, където е открит, нямаше и диря от детето. Изключено е 1000 души да го пропуснат в продължение на 8 дни, а Сашко да е бил в непосредствена непосредственост до мястото на изчеването “, показа нашият източник.

Той твърди, че е прекомерно евентуално дребният да е държан затворен и прикрит, евентуално от педофили. Те са изчакали хилядите доброволци да се приберат, с цел да го пуснат на открито.

Разследващите към момента не дават информация за здравословното състоние на детето, заради принадлежността му към аутистичния набор ще бъде мъчно да се откри къде е бил от самото начало, до момента в който България го търсеше къде ли не.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР