Откриха още незаконно погребани тела на починали хора край село

...
Откриха още незаконно погребани тела на починали хора край село
Коментари Харесай

Открит е общ гроб с пет незаконно погребани тела край село Клисура


Откриха още нелегално заровени тела на умряли хора край село Клисура.

Припомняме, че по случая предходната седмица беше задържан погребалният сътрудник Георги Енев. Първоначално той призна за 50 осъществени противозаконни погребения, само че по-късно, когато му беше повдигането обвиняване не удостовери тази цифра и сподели, че всичко е въпрос на неточност.

Според информация на Софийската региона прокуратура през днешния ден тук са открити шест нелегално заровени тела, само че Софийската градска прокуратура не удостоверяват тази цифра и прецизират, че в последните пет дни събирането на доказателства тук не е спирало.

Всеки ден техните сътрудници са копаели и са откривали следи от чували, както и един общ гроб с пет нелегално заровени тела.

„ Би могло да се стигне до квалифицирана машинация - по тежко наказуемо, според от размера на породената вреда. Необходимо е да се съберат и доказателства по отношение на изискванията, в които са престояли тленните остатъци на хората и доста други неща “, съобщи представителят на Софийската градска прокуратура Десислава Петрова.

Софийският градски съд ще гледа мярката за неотклонение на Георги Енев в четвъртък.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР