Откриха лодката на изчезналите в бургаското езеро Мандра рибари, чието

...
Откриха лодката на изчезналите в бургаското езеро Мандра рибари, чието
Коментари Харесай

Откриха лодката на изчезналите рибари в езеро край Бургас

Откриха лодката на изчезналите в бургаското езеро Мандра риболовци, чието търсене продължава втори ден. Тя е открита на километър от мястото, на което се допуска, че те са влезнали в езерото.

Преди това в труднодостъпна околност в региона на езерото бяха открити облекла и персонални движимости, само че съпругите на двамата риболовци, които дойдоха на мястото, споделиха, че движимостите не са на мъжете, праде Нова телевизия.

Припомняме, че двамата мъже - на 44 и 47 години, изчезнаха в езерото Мандра край Бургас. Двамата са влезнали в езерото с надуваема рибарска лодка към 23.00 ч. в неделя, оповестиха от полицията в града.

Нощната интервенция по издирването на двамата риболовци продължи близо три часа. С дрон с термо камера бе обследвана площта на езерото, както във водата, по този начин и към крайбрежията му. В нощното търсене са взели участие екипи на общината, Изпълнителната организация по риболовство и аквакултури и полицията, съобщи Българска телеграфна агенция.

Тази заран издирването бе възобновено. От полицията приканиха при опция да се включат и доброволци с лодки, оборудвани със избавителни жилетки.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР