Откраднат камион се вряза в чакащи на светофар автомобили в

...
Откраднат камион се вряза в чакащи на светофар автомобили в
Коментари Харесай

Сирийски имигрант вилня в Германия

Откраднат камион се вряза в чакащи на светофар коли в центъра на немския град Лимбург, оставяйки 8 ранени хора, заяви полицията във вторник и добави, че лидерът е арестуван.

Засега от полицията се въздържат да разясняват претекстовете на причинителя на случая. " В момента нямаме задоволително информация за това какво се крие зад него ", споделиха от полицията.

Белият съчленен камион се блъснал в девет автомобила, които чакали на светофар против постройката на съда в Лимбург в провинция Хесен, и ги смаза.

Според информация от полицията леко ранени са девет души, в това число лидерът на откраднатото транспортно средство. Един български жител е измежду потърпевшите. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на външните работи.

По информация на немската полиция българският жител е получил леки пострадвания, оказана му е здравна помощ, след което е бил освободен от здравно наблюдаване.

Истинският водач на камиона, чието име не се загатва, беше представен от всекидневника ДФранкфуртер нойе пресеУ (FNP) да споделя, че причинителят го ДизвлякълУ от кабината на камиона му. Той споделя, че към 30-годишният мъж с къса тъмна коса и брада е отворил вратата от страната на водача и го е зяпал с необятно отворени очи, преди да го изгони от транспортното средство.

ДПопитах го:Д Какво искаш от мен?У, изяснява той пред FNP. " Той не сподели и дума. "

Минувачи били споделили след случая, че лидерът е казвал Аллах " няколко пъти " и е приказвал арабски, оповестява FNP.

ДПА осведоми, базирайки се на източници, че камионът е бил ръководен от сириец, който е в Германия от 2015 година, само че му е бил отхвърлен статут на емигрант. Към този миг няма индикации за връзки с терористи или екстремисти, само че не се изключва. Разрешителното за престояване на сириеца е изтекло преди дни - на 1 октомври. Той е бил прочут на полицията поради причиняване на телесна щета, владеене на опиати и обири от магазини.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР