Откраднаха чантата на 17-годишна ученичка в рейс номер 113 от

...
Откраднаха чантата на 17-годишна ученичка в рейс номер 113 от
Коментари Харесай

Само в Марица: Откраднаха раницата на ученичка в Пловдив

Откраднаха чантата на 17-годишна ученичка в автобус номер 113 от градския превоз в Пловдив. Случката се е разиграла през днешния ден по обяд, в първия образователен ден за 2022 година, описа пред " Марица " нейният татко.

Момичето се качило със съученици в рейса и носила раницата си. След това слязло, само че не запомнило раницата. Веднага се тормозило. Изчакало същия автобус, само че от раницата нямало и диря. Шофьорът показал, че не е намирал сходно нещо, нито някой му е предавал.

Това води до мисълта, че е открадната от пасажер. Ученичката се обадила на татко си и му разказала какво се случило. Отишли до полицията, откъдето им споделили да изчакат, защото евентуално ще се откри. В раницата обаче имало пари, персонални документи, ключове, банкова карта с налични пари по сметката, учебници и училищен принадлежности.

Бащата се тормози, че документите и картата могат да попаднат в неприятни ръце. Той моли всеки, който е забелязал нещо необичайно през днешния ден по обяд в автобус 113 или е виждал оставена черна раница, без надписи и етикети по нея, да се свърже с полицията. Все отново очакванията са, че раницата ще бъде открита.
Свързани вести Нагла кражба в пловдивски автобус! Ето по какъв начин работят крадците
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР