Отказвате на мъж секс след първата среща и той изчезва

...
Отказвате на мъж секс след първата среща и той изчезва
Коментари Харесай

5 начина да му откажете, за да не може да спре да мисли за вас

Отказвате на мъж секс след първата среща и той изчезва крепко пушек? Ни новина, ни кост от него, било то в обществените мрежи, или в действителния живот. Какво може да значи това? Много простичко – нещо в връзката сред вас, в процеса на отхвърли от ваша страна, се е объркало.

Най-вероятно сте били прекомерно директни и хладни. Смята се, че представителите на мощния пол не са доста осведомени с нюансите на страстите, само че това е неправилно мнение. Те съвършено улавят всяка тоналност на интонацията и вършат съответните заключения.

Истината е, че е належащо да се научите по какъв начин да отказвате вярно, тъй че евентуалният сътрудник да не изчезне. Има пет метода да откажете, тъй че мъжът да не стопира да мисли за вас. Но едно златно предписание важи за всички: би трябвало да форматирате отговора си учтиво, като изричате думите с усмивка и похвали. Добре е в тази ситуация е да не се фокусирате с хвалебствия на външността му, а с такива, ориентирани към неговите персонални качества и добродетели, с които ви е впечатлил.

И, несъмнено, подобен вид деликатно подбрани отводи би трябвало да бъдат непокътнати единствено за тези господа, които заслужават да завоюват сърцето ви. И още една рекомендация – не го карайте да чака прекомерно дълго. Чакането лишава сила и време, след което той в действителност може да се откаже от вас.



Първи способ: Станете другари

Постарайте се първоначално да станете с него другари. Това е една от опциите да го опознаете по-добре. Освен това обстановките, в които другарството прераства в романтика и от нея се ражда красива и мощна обич, не са необикновени. Освен това приятелите постоянно би трябвало да споделят истината. Така че, признайте си почтено, че към момента не сте подготвени за връзки и секс.

Не толерирайте прибързаността и първо се пробвайте да опознаете по-добре вътрешния свят на евентуалния ви сътрудник.

Метод втори: Разберете какви ползи има

Кажете на фена си, че бързото развиване на връзката малко ви плаши. Все отново предпочитате да спите не просто с красиво тяло, а с персона. А и тогава и самият секс е надалеч по-вълнуващ и буен. Така че, сполучлив метод да му откажете секс, е просто като му предложите да отидете дружно на кино, концерт, спорт или друго прелестно събитие. Може би имате общо занимание? Или можете да станете фитнес съучастници, като му помогнете да отслабне за лятото. Един същински влюбен мъж няма да откаже опцията да бъде с момиче в приятна среда и да разгърне пред нея своите качества и гении.



Трети способ: Вдъхнете му вяра

В този случай на отвод е нужен достоверен, само че в действителност действителен предлог: образование и отбрана на тапия, разходка с домашния любим, нескончаем ремонт, среща с другарка, болест на непосредствен родственик. Не отказвате на мъж, само че казвате, че сте прекомерно заети за сериозна връзка.

Неотложните въпроси изискват вашето внимание 24 часа в денонощието, тъй че просто няма по какъв начин да останете с него. Може да му стане неприятно, само че сигурно ще ви разбере. Има обаче заплаха и по-късно господинът да се стопи в мъглата на спомените. Или различен вид: той самоуверено ще ви предложи компанията си. И тогава от вас зависи да решите дали да го приемете, или не.

Четвърти способ: Отказ и флирт в една бутилка

Този способ е подобаващ, в случай че вие и мъжът фигурирате в една и съща компания. Достатъчно учтиво отказвате на ухажора си, само че продължавате да показвате известни знаци на благосклонност към него, т.е. да флиртувате нежно. Опитайте да вземем за пример със задържане на погледа си върху неговите очи, намигване на мигли, намаление на гласа, до момента в който говорите с него. Леко и инцидентно докоснете рамото на мъжа, отърсете невидимите частици прахуляк от блузата му.

Метод пети: Прехвърляне на взаимоотношенията онлайн

Опитайте се деликатно и ненатрапчиво да придвижите разрастващите се връзки сред вас онлайн. Методът е доста подобаващ за познати от Tinder, изключително в случай че сте имали единствено няколко срещи в действителния живот. Продължавайте да пишете по тематики, които ви интересуват, изпращайте занимателни фотоси и мемове, споделяйте потребни лайфхакове и връзки.

Основното нещо е да не вършиме неточност – не изпращайте голи тела на ухажора си, даже в случай че той упорства. И не забравяйте да дозирате такава връзка. И не забравяйте – никога не прекалявайте. Онлайн общуването напълно не значи, че би трябвало прекарвате дни и нощи в обществените мрежи и месинджърите. Отговаряйте на всички известия бързо и малко. Покажете на мъжа, че имате собствен персонален живот, на който се наслаждавате. Това ще укрепи още повече интереса му към вас.



 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР