Отказана посетителска виза за Великобритания за племенницата на отровения бивш

...
Отказана посетителска виза за Великобритания за племенницата на отровения бивш
Коментари Харесай

Отказана виза за племенница на Скрипал доведе до нов спор между Русия и Великобритания

Отказана посетителска виза за Англия за племенницата на отровения някогашен съветски сътрудник Сергей Скрипал даде нов мотив за спор сред Москва и Лондон. От английското външното министерство оповестиха през днешния ден, че са отказали документа на Виктория Скрипал, тъй като нейната молбата не е отговаряла на имиграционните правила, предадоха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Минути по-късно прессекретарят на съветското външно министерство Мария Захарова съобщи, че Лондон би трябвало публично да изясни за какво е отказал визата. " Ние настоятелно призоваваме Англия да направи публично заявление, да изясни какво се случва с визата за Виктория Скрипал. Ние изхождаме от това, че от филантропични съображения Англия би трябвало да открие сили и публично да се изкаже по този аспект ", съобщи Захарова.

Според нея версията, че идването на Виктория Скрипал във Англия се провежда от Кремъл е неуместна. По-рано през днешния ден от болничното заведение в Солсбъри оповестиха, че някогашният съветски разузнавач към този момент не е в сериозно положение.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР