Отказахме да се явим на срещата с проф. Габровски, защото

...
Отказахме да се явим на срещата с проф. Габровски, защото
Коментари Харесай

Депутат намери работа на Божанков! Реакцията

Отказахме да се явим на срещата с проф. Габровски, тъй като пратихме писмо, с което уведомихме тази контактна група, че нашата позиция е ясна.

Ние обявихме защо бихме работили дружно с ГЕРБ и при какви условия. Този диалог беше от наша страна непотребен. Това сподели в студиото на Euronews Bulgaria депутатът от Политическа партия Искрен Митев.
-->
От друга страна срещата беше направена за 9 часа сутринта. В един много избухлив пленарен ден. Откриването на съвещанието е моментът, в който се взема решение програмата за деня. Това също беше претекст.

Това, че проф. Габровски не е съветвал състава на държавното управление с водача на ГЕРБ Бойко Борисов за мен не е добра вест. Това значи, че може би господин Борисов не се интересува от състава, тъй като няма вяра, че този състав ще бъде изпълнен.

Един добър вид да се сложи ГЕРБ в отговорността, от която те тези два месеца избягваха, е да им се даде опция да ръководят. Позицията на Политическа партия е, че ние няма да ги подкрепим.

Отношенията ни с Румен Радев започнаха да се късат още когато управлявахме, тъй като той ни поддържа може би с концепцията, че ще има въздействие върху Политическа партия.

Беше извънредно самоуверено Явор Божанков да отбрани персоналната си позиция, която беше друга от позицията на Българска социалистическа партия. Разбирам и партията, която го е издигнала и го изключи. Неговото държание доста съответствува с държанието на депутатите от Политическа партия. Той постоянно е добре пристигнал при нас.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР