СОЛТ ЛЕЙК СИТИ (АП) — Губернаторът на Юта Спенсър Кокс

...
СОЛТ ЛЕЙК СИТИ (АП) — Губернаторът на Юта Спенсър Кокс
Коментари Харесай

Губернаторът на Юта се очертава да се възстанови в първичния дебат след остро приемане на конгреса на Републиканската партия

СОЛТ ЛЕЙК СИТИ (АП) — Губернаторът на Юта Спенсър Кокс е подготвен да дебатира своя главен кандидат в двубой лице в лице във вторник на лекува провалянето за номинацията на щатската спогодба на Републиканската партия, където беше мощно освиркван от делегати, които твърдяха, че настоящият президент е прекомерно сдържан, с цел да продължи да съставлява щата.

Въпреки че не съумя да обезпечи поддръжката на своята партия, Кокс се счита големият любимец измежду републиканските гласоподаватели в целия щат. Конвенцията постоянно облагодетелства крайнодесните претенденти и предстоящо подкрепения кандидат Фил Лайман, някогашен областен комисар, трансформирал се в щатски законодател.

Кокс към този момент се беше класирал за първичните избори на 25 юни преди априлския конгрес, като събра подписи. Сега той се стреми да съобщи посланието си на гласоподавателите без спиране, откакто излезе от сюжета, с цел да отговори на суровия си банкет от републиканските делегати.

Победителят на първичните избори на републиканците...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР