Откакто успешно се изявява като инфлуенсър чрез социалните мрежи, дъщерята

...
Откакто успешно се изявява като инфлуенсър чрез социалните мрежи, дъщерята
Коментари Харесай

Дъщерята на Гала смълча всички. Голямата изненада

Откакто сполучливо се изявява като инфлуенсър посредством обществените мрежи, дъщерята на Гала - Мари Будева е не по-малко известна от майка си. Следват я хиляди млади българи, които постоянно разясняват постовете й.

Но непредвиденото безмълвие на Мари в Инстаграм (от близо 2 месеца) съществено ги тормози и породи голям брой въпросителни. Феновете на тв водещата напълно основателно подозират, че в скоро време ще стане баба, поради обстоятелството, че Мари не е била дейна в обществената мрежа от средата на юли, което за нея е повече от извънредно, защото си вади хляба от инфлуенсърство.
-->
За никого не е загадка, че Мари Будева от години е обвързана със сина на Деляна Маринова – Джуджи, с която Гала е доста добра другарка.

Мари и Константин имат връзка от ученическите си години, а от скоро време заживяха в личен дом. Апартаментът им е в затворен комплекс в един от най-скъпите столични квартали, написа " Уикенд ".

Няма причина, която да попречва появяването на първата им рожба, поради обстоятелството, че Константин произлиза от милионерско семейство и е гарантиран финансово. След като и двамата към този момент наближават 30-те, проектите за бебе почнали да идват на дневен ред.Покрай всички тези обстоятелства, почитателите на Мари допускат, че или е бременна, или е сменила попрището, или пък се е покрила заради друга причина, която досега не е известна.

Е, към този момент можем да сложим завършек на спекулациите, тъй като наследницата на ТВ-водещата сама наруши мълчанието и се " сподели " след близо 2-месечно неявяване от обществените мрежи. На фотосите виждаме, че Мари още веднъж е сменила прическата си - към този момент е и по-къса, и по-руса, а фризурата доста припомня на тази на известната й майка.

А ето и какво написа Мари, разсейвайки всички клюки за възможна бременност:

" Това е може би най- прочувственият пост, който в миналото съм писала… и не, не съм бременна, както чета все по-често напоследък, тъй като изчезнах от обществените мрежи. Да, факт е, в действителност изчезнах, тъй като се занимавах с нещо, което погълна напълно мислите, времето и най- към този момент сърцето ми! "

От написаното по-нататък разбираме, че Будева е решила да смени попрището и сега работи интензивно по план, наименуван S.P.A.C.E. - арт-пространство от студиа, предлагащи необятен набор от услуги.

Между другото, както самата тя написа, е почнала от ден на ден да наподобява на Гала!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР