Луната е в знак Стрелец до 12:39ч на 28 април Ден,

...
Луната е в знак Стрелец до 12:39ч на 28 април
Ден,
Коментари Харесай

Днес се събуждат най-негативните емоции, които могат да донесат усещане за тревога

Луната е в символ Стрелец до 12:39ч на 28 април

Ден, изпълнен с страсти, изпълнени с вътрешно неспокойствие. Бъдете подготвени за непредвидени промени на прочувствено и духовно равнище. Вслушвайте се деликатно в възприятията и интуицията си. Позволете на този ден да се трансформира в платформа за саморазвитие и работа с персонална сила. Луната дава идеалистична конфигурация и с философска устременост. Социалния и публичния живот се засилват. Сега елементарно се усвоява всякаква информация. Добре е освен да се получават нови познания, само че и да се предават познания и опит на другите. Засилва се склонността да се търси правдивост и правото. Да се заобикалят прояви на несъразмерен оптимизъм и горделивост. Ограниченията се понасят мъчно.

Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна. Не би трябвало да се ядат ябълки, може да провокират разстройство на стомаха. Уязвими са черен дроб, бедрата, седалищният нерв.

Лунен календар: продължава 19 лунен ден до 00:30ч на 28 април

19 лунен ден е неподходящ. Свързан е със справедливостта, честността и въздаянието на предишните грехове. В него се разсънват най-негативните страсти, които могат да донесат чувство за паника и да провокират прочувствен срив. Съзнанието е леко замъглено. Енергията на деня може да ви накара да чувствате обезсърчение, тежест в душата, дълбока болежка. Заемете се с нещо, което обичате или медитирайте, с цел да не потъвате в отчаяние. Денят е извънредно неподходящ за хора с психологични разстройства и по-слаба душeвност. Хората в този момент са най-податливи и възприемчиви на всевъзможни внушения и изкушения. Трябва да се пазите да не изпаднете под непознато въздействие, елементарно се вършат неточности.

Тежък интервал за бизнес. Не се предлагат настоятелен срещи и подписване на контракти, сключване на документи. Новите планове и хрумвания, които се появят в този ден са неосъществими – те са сексапил и заблуда. Препоръчва се добре да обмислите своите дейности и действия и едвам тогава да действате. Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте уверени в тях. Да не се стартира нищо ново. По-късно ще приключи евентуално с неуспех. Да се отсрочат финансовите каузи и интервенции с недвижима благосъстоятелност. Не е уместно време да се сменя местоработата или сферата на деяние, за пътешестване. Учението изисква висока централизация, написа novini.bg.

Дейните и дейните хора може да се занимават с нормалната и ежедневна работа, само че да се съблюдава деликатност, самообладание и доброжелателност. Сега е най-подходящо за прояви на благотворителност и алтруизъм, за щедрост, за правене на дарове. Най-удобното време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, от почистване на вехтории и ненужни движимости. Почистване на тялото и дома. Бъдете деликатни към отправените ви оферти, не се поддавайте на провокации и внушения. Дръжте се по-далеч от пияни хора, тяхното държание в този момент е непредсказуемо.

Може да се направи разтоварващ ден, само че да не се гладува. Препоръчително е в 19 лунен ден да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се заобикалят продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена през днешния ден, се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

Отдайте желание на уединението, защото в този ден елементарно се основават спорове и може да развалите елементарно връзките си. Бъдете вежливи и внимателни. Не е уместно за нови запознанства, които могат да донесат тежки последици в бъдеще. Общуването ще бъде мъчно. Сексът е добре да се заобикаля.

За да изкарате елементарно този ден, би трябвало да пестите силата си. Бъдете сами, отделете време за разчистване на душата, мислите, съвестта или дома си. Можете да извършите това заобиколени от горящи свещи. Също по този начин, денят е удобен за разходка навън.

Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти. Може да сънувате кошмари, само че да не се обръща внимание на сънищата в този лунен ден.

Градинарство – Неудачен ден за работа с растенията.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР