Откакто свят светува, хората си общуваме. Добрата комуникация е от съществено

...
Откакто свят светува, хората си общуваме.
Добрата комуникация е от съществено
Коментари Харесай

Шест знака, че той иска да го оставите на мира

Откакто свят светува, хората си поддържаме връзка.
Добрата връзка е от значително значение за всички типове връзки в живота ни – тези с обичан човек, сътрудник, бизнес сътрудник, клиент, другари, родственици и т. н.
Любовната връзка постоянно може да се трансформира в предизвикателство, изключително в случай че мъжът стартира да се държи необичайно и по метод, който не ни подхожда. Опитваме се да достигнем до него, да разберем повече, а той просто желае да го оставим на мира.
Как един мъж демонстрира, че не желае да бъде издирван?

1. Той изчезва като фантом
Това е явен знак, с който желае да ви уведоми, че би желал да не го търсите. За страдание, индивидът фантом постоянно остава с неразрешени проблеми и прочувствена рецесия. Може да мислите, че другият ви дължи пояснение, само че е малко евентуално да го получите. Разбира се, това е един недоброжелателен метод да ви уведоми, че към този момент не сте мечтана в неговия живот. Ето за какво продължете напред.

2. Той ви блокира
В обществените мрежи, телефонния ви номер или пък употребява функционалността за заглушаване на вести от вас. Блокирането също е явен знак, че той желае да го оставите на мира. Не единствено, че е прекратил другарството ви в обществените мрежи, само че е спрял и да ви следва. Разбира се, това може да ви направи още по-нетърпеливи да се свържете, с цел да разберете какво се случва и за какво е направил това, което е направил. Но не забравяйте, че блокирането е известие. Посланието е просто – не ме търси. Дали ще ви отблокира или не, зависи доста от това каква е обстановката сред вас. Дали е след спор, счепкване, дали той има публична любовна връзка или просто в действителност не се вълнува от вас.

3. Не дава отговор на вашите известия
Той може да не ви блокира, само че в случай че спре да дава отговор на вашите известия, приемете го като отговор. Няма предпочитание да си поддържате връзка, ето за какво, вместо да му изпращате куп известия и да се унижавате, просто продължете напред. Може да си мислите, че е безобидно да му пишете, до момента в който той не ви дава отговор, само че в действителност това е натрапчиво, излишно и ви слага в неприятна позиция. Той най-вероятно ще продължи напред. Възможно е да е изгубил интерес или просто да не ви желае в живота си. Не е нужно да знаете за какво. Трябва да почитате неналичието на отговор като реакцията, която в действителност е, и да го оставите на мира.

4. Споделя на познати и другари, че го притеснявате
И в случай че до вас доближи сходна информация, показваща ви като досадница, то приемете, че той в действителност няма стремежи да си има нищо общо с вас. Не е нужно да заемате отбранителна позиция. Приемете го като явна граница, която той слага. Запазете достолепието си и продължете напред.

5. Избягва ви на публични места
Някой, който ви заобикаля на публични места, не желае да спре и да поговорите или го прави с явно отвращение, има причина да се държи по този начин. Ако той се държи по този начин, като че ли не ви познава, сякаш не ви е забелязал, до момента в който е в компанията на хора, съберете достолепието си. Може би за някои от вас всичко е комплицирано, тъй като в други обстановки той комуникира с вас дълго, може би даже си пишете относително постоянно. Е, аргументите за това държание могат да са доста – има връзка, харесва ви, само че не е сигурен за вас, държи се общително с вас от образование, само че няма предпочитание да имате нищо и т. н.

6. Той е пряк с вас
Ако той ви каже да го оставите на мира, направете го. Със сигурност това е една неприятна обстановка, в която той е изчерпал евентуално всичките си знаци към вас, с цел да ви покаже, че няма желание да задълбочава взаимоотношенията си с вас. Може би се надявате, че ще размишления, че това е единствено краткотрайно. Обикновено това е илюзия, която единствено ще ви кара да чакате, да губите времето си в премеждия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР