Откакто си тръгна от екипа на Слави Трифонов, бившата беквокалистка

...
Откакто си тръгна от екипа на Слави Трифонов, бившата беквокалистка
Коментари Харесай

Грахич пребори анорексията, напомни за себе си с нови снимки без дрехи

Откакто си потегли от екипа на Слави Трифонов, някогашната беквокалистка на „ Ку-ку бенд ” Цветелина Грахич потъна в забвение. Босненката имаше упоритости да гради независима кариера, само че без поддръжката на Дългия, проектите й останаха неосъществени. Певицата пусна няколко песни, само че те не съумяха да се трансфорат в шлагери.

Като опит да подсети за себе си, Грахич постоянно разгласява свои голи фотоси в обществената мрежа. От тях се вижда, че най-малко в здравословен проект към този момент е добре и е съумяла да пребори анорексията, която я измъчваше дълго време. Тя е възвърнала сочните си форми и наподобява доста по-приятно. Доскоро Цветелина имаше тип на торба с кокали, бузикте й бяха хлътнали, а тялото й -  изпито, само че подобрението й към този момент е налице, за наслада на приятелите й и дребното й останали фенове. През последните две години изпълнителката отслабна фрапантно поради напрежението и проблемите в кариерата си. Тя доближи сериозните 42 кг, само че едвам неотдавна осъзна, че има потребност да се лекува.

Запознати издават, че Грахич пафкала по две кутии цигари дневно и напълно спряла да се храни, с което доста разтревожила околните си. Майка й безусловно се поболяла от терзание, че Цвети си е докарала здравословни проблеми и упорствала дружно да отидат на доктор, само че певицата изпадала в смут единствено като чуе за доктори. Тя лъжела роднините си, че се усеща добре и  отказвала да посети експерт. Говори се, че босненката мъчно приемала краха в кариерата си и само приятелят й Кристиян Шаламанов успявал да я измъкне от прочувствената дупка. Постепенно тя още веднъж почнала да яде обикновено и достигнала здравословната норма от 53 кг. Грахич положила доста труд и огромни уселия, с цел да преодолее хранителното си разстройство, тъй като осъзнала, че изходът може и да е съдбовен, написа " Уикенд ".

За гаджето на певицата се знае, че е от ромски генезис и е музикант като нея. Двамата са дружно от пет години и даже се сгодиха, само че към момента не са насрочили дата за сватбата. Сега, когато към този момент не е част от „ Шоуто на Слави ”, Грахич върви по участия с оркестъра на Кристиян, само че с него се изявява най-вече по сватби и кръщенета, а огромната сцена надали ще помирише още веднъж. В музикалните среди се шушука, че точно Шаламанов я предиздвикал да напусне Дългия, тъй като предаването отнемало цялото й свободно време, а ромският артист бил ревностен и не му се нравело приятелката му да го пренебрегва по този метод.  „ Тръгна си наперено от Слави, само че видя, че без него няма да има триумф. Сега евентуално съжалява за  решението си, само че връщане обратно няма ”, разясняват хора от обкръжението на босненката.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР