"Откакто се създаде коалицията ГЕРБ и т.нар. патриоти, най-сериозната патерица,

...
"Откакто се създаде коалицията ГЕРБ и т.нар. патриоти, най-сериозната патерица,
Коментари Харесай

Всички се дразнят на модела Доган, но той управлява страната

"Откакто се сътвори обединението ГЕРБ и така наречен патриоти, най-сериозната патерица, укрепваща стабилността на ръководството през последните години, е Движение за права и свободи. Реакцията на Мустафа Карадайъ след балотажа е подправена ". Това сподели някогашният зам.-председател на Движение за права и свободи Осман Октай.

"При разискването на бюджета за идната година ще се разкрие по какъв начин сред първия тур на изборите и балотажа държавното управление одобри проектобюджета, в който усили осигуровките за земеделските стопани, само че и гласоподава за притежателя на "ТЕЦ - Варна " Ахмед Доган 250 млн. лв., сякаш за разширение на пристанищния комплекс, който е част от активите на ТЕЦ-а. Това демонстрира, че Движение за права и свободи и ръководещите се тормозят от идните кавги “, добави Октай пред БНР.

По думите му Движение за права и свободи се пробва да си вдигне цената и да "замъгли този бюджетен хонорар ", който е израз на "благодарност " от страна на министъра на финансите и министър-председателя за това, което ръководещата партия е получила от Движението за права и свободи и на първия тур на локалните избори, и на балотажа. "ДПС не издигна свои претенденти в основни за придвижването градове ", означи някогашният зам.-председател на партията. Според него, ГЕРБ ще отстъпи пред Движение за права и свободи за още преимущества, от които се облагодетелстват хора, доближени до модела "Доган ". "Всички се нервират на модела "Доган ", само че този модел ръководи страната ", съобщи Октай.

Както "Банкеръ " писа, вечерта след втория тур на локалните избори на 3 ноември водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ остро атакува ръководещите от ГЕРБ за нарушаване и злоупотреби в изборния развой по места на неочакван брифинг в централата на партията.

"Искам да поздравя ГЕРБ с "демократично " извършените избори в ред общини в страната, в случай че това е разбирането за народна власт. Цялата държавна машина беше впрегната в акцията на ръководещите " съобщи Карадайъ. Според него, в някои от общините комисиите са взимали решения, противоречащи на закона, а някъде с неприемането на решения са въздействали върху процеса. Като образец, той уточни Чепеларе, Доспат и други.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР