Откакто се появиха слуховете, че става нещо между Брад Пит

...
Откакто се появиха слуховете, че става нещо между Брад Пит
Коментари Харесай

Шарлийз Терон: Враждата между мен и Анджелина е пълна лъжа

Откакто се появиха слуховете, че става нещо сред Брад Пит и Шарлийз Терон, не закъсняха и спекулациите, че Шарлийз и Анджелина враждуват от години и че има какво да разделят в професионален проект, борейки се за едни и същи функции.

Шарлийз първо отхвърли да има връзка с който и да било, споделяйки, че от 10 години е сама: „ Някой просто би трябвало да пристигна и да ме вземе. Направо е шокиращо какъв брой съм отворена за връзки “, с усмивка разяснява тя.

Сега, в присъединяване си в предаването Watch What Happens Live, водещият Анди Коен й зададе пряк въпрос: „ Вярно ли е, че с Анджелина Джоли не можете да се понасяте? “

„ Всичко това е просто класическата обстановка с измислена история, публикувана из медиите, която настройва двама души един против различен. Няма нищо правилно в това. Да, не я познавам доста добре и в никакъв случай не сме били приятелки. Срещали сме се по разнообразни събития и постоянно е била очарователна, доста изискана, общителна и блага “, безапелационна е Шарлийз.

Казват, че няма пушек без огън, само че към този момент наподобява, че сред Анджелина и Шарлийз всичко е спокойно и безшумно.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР