Откакто моловете светуват в България, със сигурност мъжете имат едно

...
Откакто моловете светуват в България, със сигурност мъжете имат едно
Коментари Харесай

Отвориха забавачка за отегчени мъже в мола: Специална стая теши господата

Откакто моловете светуват в България, сигурно мъжете имат едно терзание повече, а точно страхът, че този уикенд обичаната им ще ги " завлече " в голямото комерсиално пространство и ще се лута сред бутиците. Знаем, че от време на време тези " разходки " костват освен дебели купчинки пари, само че и много нерви и изтръпване в крайниците на господата и в прочут столичен мол най-сетне са се погрижили за комфорта им. Или да си го кажем напряко - отворили са ъгъл за мъже и към този момент освен децата са уредени със занимания, до момента в който дамите разпалено харчат средства по магазините. 

Съвсем предстоящо, тази вест развълнува обществото и в мрежата кипи от мнения по тематиката. Ние, като медия, ще се въздържим от изявление на личното си мнение и ще споделим някои от мненията под обявата на Мария Касимова-Моасе: 



" Не знам какво е предиздвикало в Сердика център и организацията, която употребяват, да дефинират мъжете за безвредно слабоумни същества. Но през днешния ден получих на пощата си това прес известие и взех решение, че нещо не съм схванала. Ама схванала съм - гордеят се със специфична стая за МЪЖЕ! Стая за мъжете, които са принудени да се тътрят с дамите си на шопинг в мола! Значи в този момент към този момент всяка жена може да си довлачи мъжа в мола и като почне да й лази по нервите, да мрънка и да вика “аре, кво се моташ? “, да го хване за ръката и като неизлитащо хвърчило да го заведе да се анимира в мъжкия ъгъл! Там са му създали “мъжки ” улеснения - джаги, огромен тв приемник с шампионска лига, книжна селекция (не е конкретизирано в какви области), диван за излягане. Значи оставя си дамата там мъжа да си играе с другите мъже, споделя му да внимава, избърсва му носа, шипва го по бузката и му пожелава да си откри приятелчета. Той клати глава и го играе печален. А дамата като обърне тил, прави нещо, дето не е правил от ергенското си празненство - примерно си смъква га.щите и се над.пва към ескалаторите! Там друга жена, повела мъжа си да го оставя в мъжкия ъгъл, възмутено му демонстрира по какъв начин не се прави и превантивно му дръпва ухото!… Ама все невъзпитани мъже водят по тия молове!
“Ама госпожооооо, я си го вижте вашия по какъв начин се е опънал на дивана! Ами моят къде да легне, нали и той е мъж, желае му се! Ми възпитавайте ги тия мъже, бе, като майките им не са съумели! ”. Защото така… абе да сложат едни решетчици начело, че знаеш ли го, като го оставиш там дали няма да се подведе по някой неприятен мъж и да вземат да тръгнат нанякъде за по бира! Или пък някой да внесе в къта поЛно списание. Въх! Ами в случай че си вкарат… знаете, хубави девойки доста в мола, а па на мъжа ангелът му слаб, та… И още нещо ще кажа като притежателка на мъж - значи от като се разсъни до 11 ч, когато отваряте, аз кво да го върша? А след 21 ч.?! Ми мислете ги тия неща - направете стая за нощно престояване! Оставяме ги в осем заран и ги взимаме… другия понеделник! Нема и да виждат, нали ше ги гледате хубаво, въпреки всичко?! …
Още доста мога да съм саркастична, само че не е нужно. Нужно е някой да се сети, че тая стая можеше да е за “всеки, на който не му се разхожда повече из мола, само че желае да си чака половинката ”, примерно. И да се турят в нея книги всевъзможни, малко музикална селекция на слушалки (намерете си рекламодател), игри като шах, табла, Не се сърди дребосъче, Монополи, списания за всичко и два компютъра, та ВСЯКАКВИ хора да могат да си почиват в стаята, наречена даже в самото прес известие “мъжката стая ”. Ами мъжете обиждате, вие от Сердика мол, това мина някъде през 50-те на предишния век в напредничавите реклами, когато дамите отиваха да се бият за перални, а мъжете стояха вързани пред магазина като пудели.
Унизително е.
Прилагам и истинското известие.
“Сердика Център взема решение проблемите на хиляди мъже в мола
Новооткритата „ мъжка стая “ на територията на комерсиалния център ще предложи редица занимателни интензивности за мъжкия пол
Всички знаем, че шопинга в мола е една от обичаните действия на дамите и една от по-малко обичаните на мъжете. Щом се отнася до мъжкия пол е несъмнено, че те не биха желали нищо повече от това да се забавляват в компанията на своите другари или да почиват в комфорта на личният си дом пред това да вършат компания на половинките си по магазините. Добрата вест е, че от този месец, на мъжете които посещават Сердика Център няма да им се постанова да избират сред това да създадат своите обичани дами щастливи или да угодят на себе си и да се отдадат на своите обичани действия.
От 1 ноември, комерсиалният център разполага със особено обособена „ мъжка стая “, която предлага на мъжете многообразие от развлекателни действия, с които могат да релаксират на мира надалеч от стилната блъсканица. Освен приятната атмосфера, стаята дава отговор на потребностите и ползите на всеки мъж. Тя е оборудвана с първокласен тв приемник и комфортни дивани, с които футболните почитатели ще могат да се любуват на Световното състезание, а най-големите запалянковци ще могат да показват уменията си на джагата. От друга страна, тези които желаят да подтикват интелекта си по занимателен метод могат да премерят сили на табла или да отдъхнат с книга в ръка от предоставената им книжна селекция. Стаята ще работи всеки ден от 11 до 21 часа и се намира на равнище -1.
Ноември не е инцидентен месец за откриването на тази стая. Световното придвижване „ Мовембър “, което се стреми да усили осведомеността по отношение на здравословните проблеми засягащи мъжете, както и денят на мъжа, който се чества на 5-ти ноември, са единствено част от аргументите, които стоят зад тази самодейност. Значителен мотив е и стартът на Световното състезание по футбол на 20-ти ноември, събитие което се чака с огромен интерес от мъжете по целия свят. Телевизорът в мъжката стаята ще включва и спортния канал на Диема, който непосредствено ще излъчва онлайн мачовете от Световното състезание в Катар.
На място ще откриете и специфичен промокод, който дава спомагателни 200 точки на всеки новорегистрирал се в мобилното приложение с лоялна стратегия на Сердика Център – SPOT. Мобилната апликация дава редица прерогативи и улеснения на потребителите. Освен, че получават специфични отстъпки в определени магазини, клиентите могат да сканират своите касови бележки след извършване на покупки в мола и да натрупат точки, които да разменят за страхотни дарове.
Повече информация можете да откриете в уеб страницата на Сердика Център. “

А ето какво гласят част от мненията след споделеното ѝ мнение по тематиката:



" Моля дамата на Митко да го прибере от мъжкия център. Повтарям. Моля, дамата на Митко да го прибере от мъжкия център ", " Хм.... Имаме проблем! В нашето семейство аз ненавиждам шопинга, мъжът ми го обича. Ще ме пуснат ли в " мъжката " стая да облекча тъгите си, до момента в който брачният партньор ми пазари? ", " Оффф, доста са смотани. Бих влезнал в такава мъжка стая единствено и само, в случай че в тази стая се намират и бушоните на целия мол ", " Без ракия и салата, или най-малко бира с чипс, нема да стане ", " А дамите им с или без фереджета вървят до мола? ", " Моя ще го пусна единствено с мама, да го наглежда ", гласят единствено част от мненията, които в действителност усмихнаха деня ни. 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР