Откакто има онлайн магазини, пазаруването е по-лесно, по-импулсивно и често

...
Откакто има онлайн магазини, пазаруването е по-лесно, по-импулсивно и често
Коментари Харесай

Когато онлайн пазаруването просто не ти стига

Откакто има онлайн магазини, извършването на покупки е по-лесно, по-импулсивно и постоянно – доста по-изгодно, в сравнение с ходенето в действителен магазин.

През последните месеци, в които излизането беше невероятно, даже и най-големите последователи на „ класическото “ извършване на покупки трябваше да преминат към покупки онлайн.

Много от нас се питаха дали въобще ще се върнем към ходенето по магазините, само че когато отвориха комерсиалните центрове, си дадохме сметка по какъв начин онлайн извършването на покупки просто не ни стига.

Чисто психически имаме потребност да усетим продукта с ръце, да забележим дали ще ни допадне, да го пробваме, да го помиришем и чак тогава да решим дали си заслужава. Когато пазарим в действителни магазини, степента на задоволеност от покупката е доста по-голяма, тъй като сме се доверили освен на очите си, само че и на всички останали сетива при взимането на решение.

В същото време не можем да отречем преимуществата на онлайн извършване на покупки – комфортно е, отворено е 24 часа, можеш да си помислиш задоволително дълго, без да се съобразяваш с хората към себе си или с работното време, можеш да го правиш отвред и да се радваш на преференциални предложения.

Един от водачите в онлайн извършването на покупки – Емаг, откриха метод да съчетаят най-хубавото от виртуалния и действителния магазин като откриха в София своя първи шоурум в мол Сердика.

 Емаг

В магазина ще има налични над 500 продукта от асортимента на уеб страницата, които можете да си закупите на място. Можете също да поръчате онлайн и да вземете поръчката си от магазина, като доставката до шоурума е безвъзмездна.

На разположение на клиентите в магазина ще са и екип подготвени консултанти, които ще могат да отговорят умело на всичките ви въпроси, свързани с продуктите. Така ще обогатите информацията си, събрана от онлайн отзивите на другите консуматори и ще извършите в действителност осмислена покупка.

Ако пък въпреки всичко се наложи да върнете артикул, можете да го извършите доста елементарно още веднъж в шоурума, вместо да ангажирате пощальон, както е при онлайн извършването на покупки.

Цените и в действителния, и във виртуалния магазин ще са идентични, като изключение вършат специфичните офлайн оферти за първите три дни след отварянето на магазина. Между 11 и 13 септември ще има извънредни оферти за артикули от известни категории на специфични цени, важащи единствено за шоурума.

 Емаг

Сред тях са прахосмукачка-робот, смарт телефони и готварски съдове.

Като споменахме „ смарт телефони “, дано съобщим още една добра вест – в шоурума на Emag в мол Сердика феновете на Apple ще имат опция да пазарят в самостоятелен Apple Shop. В него също ще има специфични цени по случай откриването на магазина, тъй че имате в действителност значително аргументи да пазарувате по „ класическия “ метод с удобствата на модерната онлайн търговия.

Адресът на Мол Сердика го знаем всички, нали – бул. Ситняково 41, търсете Емаг на етаж -1.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР