Откакто Джон Хейтинга бе повишен да поеме треньорския пост на

...
Откакто Джон Хейтинга бе повишен да поеме треньорския пост на
Коментари Харесай

Хейтинга е фаворит за постоянен мениджър на Аякс

Откакто Джон Хейтинга бе нараснал да поеме треньорския пост на първия тим, Аякс завоюва 11 от 15 мача. Грандът от Амстердам се върна на второ място в Ередивизи, макар че остава на осем точки зад Фейенорд с осем мача преди края на сезона.
Тези резултати сложиха някогашния бранител на Евертън измежду любимците за непрекъсната работа в Аякс през идващия сезон. В диалог с ESPN Свен Мислинтат, новият футболен шеф на Аякс, беше запитан дали е имало контакт с евентуални треньори за идващия сезон.
" Ние не приказваме с други хора и сме изцяло фокусирани върху това да доведем този сезон до допустимо най-хубавия край. В момента тук имаме добър треньор, който го прави както би трябвало. Що се отнася до мен, Хейтинга е в полпозишън да води групата през идващия сезон ", показа Мислинтат.

С напускането на Ерик загар Хаг в Манчестър Юнайтед, Аякс нае някогашния треньор на Клуб Брюж Алфред Шройдер. Серия от седем мача без победа обаче докара до уволнението на Шройдер, като Хейтинга беше нараснал от Б тима на Аякс, в началото краткотрайно, а по-късно до края на сезона. Откакто нидерландецът дойде, Аякс завоюва осем мача, направи едно тъждество и загуби една среща в лигата.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР