Отиваме с нагласа да изпълним това, което са ни възложили

...
Отиваме с нагласа да изпълним това, което са ни възложили
Коментари Харесай

Според Сачева Народното събрание се опитва да унижава Борисов

Отиваме с настройка да осъществим това, което са ни упълномощили над 800 000 гласоподаватели. Отиваме с явен кабинет, само че осъзнаваме, че против нас има едно завършено болшинство в Народното събрание. 
Това съобщи в ефира на утринния блок на bTV общественият министър в оставка Деница Сачева във връзка започващите през днешния ден по отношение на съставянето на държавно управление.
 Сачева: Отговорността в този момент пада върху Слави Трифонов Сачева: Отговорността в този момент пада върху Слави Трифонов
„ Това, което демонстрираха изборите е, че хората са доста разграничени. Много от водачите на опозицията и самият президент Радев поставиха...
Решението да бъде министър-председател Даниел Митов е общо, на цялата партия. В момента, в който получим мандат, имаме подготвеност да представим кабинета, стана ясно още от думите на Сачева. Тя похвали за работата им просветителния министър в оставка Красимир Вълчев, както и здравния министър в оставка проф. Костадин Ангелов. Сачева уточни, че е декларирала предпочитание да остане на този стадий депутат. Според Сачева проф. Костадин Ангелов би могъл да бъде предлагането на ГЕРБ за здравен министър и част от новия състав на кабинет на партията на Бойко Борисов.
Това, което се случва в Народното събрание сега, не е интерес да се изслуша министър-председателят, а опит да се унижи министър-председателят, сподели Сачева, като означи, че сега не се вижда откровен интерес от страна на депутатите към работата на кабинета в оставка.
Темата продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР