Отиваме на избори заради партиен егоизъм, коментира Христо ИвановКато проява

...
Отиваме на избори заради партиен егоизъм, коментира Христо ИвановКато проява
Коментари Харесай

ДБ предлага на ПП общо явяване на изборите

Отиваме на избори поради партиен нарцисизъм, разяснява Христо Иванов

Като демонстрация на тежка некомпетентност и безнаказаност дефинира съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов неуспеха на опцията за сформиране на държавно управление в границите на актуалното Народно заседание.

“Нашата оценка е, че това е резултат от партиен нарцисизъм, ужасно дребнаво отношение към политиката в България на фона на огромните провокации пред страната. Тежка некомпетентност и безотговорност”, разяснява пред публицисти в Народното събрание, откакто стана ясно, че няма поддръжка за препоръчаната управническа стратегия и Българска социалистическа партия в четвъртък ще върне мандата.

“Питам се по какъв начин една предизборна акция ще извади българската политическа система от това положение. Дори войната и всички доста тежки резултати от нея не накараха българската политическа система да се отрезви”, изрази учудването си той, пишат от централата на партията.

Христо Иванов изрази угриженост от неналичието на отговорно държание в играчите на политическата сцена поради провокациите пред страната в идващите месеци и заплахите, които е изправена България.

“Не виждам задоволително уплашени хора в българския политически живот. Виждам хора, които ни занимават със личните си страсти и личните си комплекси, с тежки дребнотемия. Но не виждам задоволително стреснати хора от това, което се случва в света към нас и с България. Това ме прави доста загрижен”, разяснява той.

“Демократична България” се опита да застане на страната на отговорността и здравия разсъдък и с този капитал ще се явим на избори, разгласи Иванов. Той разясни, че “Демократична България” ще насочи предложение към Политическа партия за взаимно явяване.

“Това е разумно при доста огромното електорално припокриване, което има при нас. Ако въпреки всичко мислим за хората, които би трябвало да представляваме, сме длъжни да им осигурим опция да не се разделят. Да, ще създадем такова предложение”, сподели той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР