Отец Георги, главен викарий на Българската старокатолическа църква и чичо

...
Отец Георги, главен викарий на Българската старокатолическа църква и чичо
Коментари Харесай

Отец Георги, чичо на Кики: Вреди на страната! Виждаме руска позиция, маскирана като натовска

Отец Георги, основен викарий на Българската старокатолическа черква и чичо на Кирил Петков, разкрива белите петна в биографията на днешния министър председател и същинската цел на всички дейности на държавното управление, което управлява. Отец Георги – Георги Ганчев, е първи братовчед на бащата на Кики, както го назовават в фамилията, и споделя усърдно укривани моменти от предишното им.

Пред водещата на ПИК ТV Ива Николова отец Георги разкрива, че Петков му е бил кум на сватбата, а бащата на премиера – Петко Петков, е кръстник на щерка ми.

Роднината на фамилията показа шокиращи детайлности за биографията им. Бащата Петко бил сътрудник на Държавна сигурност и единствено поради това съумял да отиде в Канада през 1988 година, което сходни пътувания били немислими за елементарни жители.

Пред ПИК ТV отец Георги показа, че служители на реда са нахлули в офиса на Кирил Петков, до момента в който той е развивал бизнес в Брюксел. Тогава през въпросния офис минавали подозрително огромни суми пари. След акцията в белгийската столица актуалният министър председател се прибира в родния град на майка му Дупница, където прекарва идващите шест месеца. Кумецът на Петков споделя, че е виждал негови фотоси по това време, като не можел да го разпознае. Кики, както го назовават в фамилията, бил изпит, фрапантно изгубил килограми и се виждали само очите му. Отец Георги допусна, че най-вероятно той е бил болен и се е лекувал по време на престоя си в майчината къща.

След като се съвзел, Петков бил изпратен в Харвард, а оттова се прибрал с 60 млн. лева

И още – отец Георги разкрива кой в действителност стои зад премиера на България и за какво съветски бодигардове са го пазили преди да стане министър-председател. „Инвестицията би трябвало да се пази“, изяснява кумецът на Петков и споделя още неподозирани детайлности за съветските обвързаности на премиера.

Това, което виждаме, е съветска позиция, маскирана като натовска, което освен вреди на страната и то освен в сегашното, само че и в бъдещето. Песимист съм във връзка с бъдещото развиване на войната, съобщи гостът в студиото.

Една война, с цел да се случи, се възнамерява много-много години напред. Настоящото предопределение се дължи на една много дълго планувана интервенция. Това, което малко се знае за премиера, е, че той е работил 3 години в Брюксел, самичък в офис и е трансферирал големи суми пари. Има си служби, те би трябвало да знаят. Белгийските знаят, тъй като в края на тези три години те влизат в този офис, по данни на татко му. Какво се случва не знаем, само че този офис се закрива и Петков и дребната си щерка и брачната половинка му попадат в град Дупница, изяснява гостът.

Към тогавашната обстановка не е доста допустимо очевидно да идат в Канада. 6 месеца изкараха там фамилията. Виждах фотоси и единствено очите му светеха, беше доста измършавял – не можах да го позная. Най-вероятно е бил в стрес. Той в Брюксел е на 20 години. Той ми е кум на мен, а татко му е кръстник на моята щерка. Бяхме близки, сподели гостът Георги Ганчев.

След 6-месечен престой в Дупница, където е родният град на майка му, той не отсяда в София, където имат жилище, нашите служби да отговорят за какво е бил в Дупница. Не знам да е бил в Харвард да е държал изпити. Видяхме се с жена му и детето преди да замине за Харвард, изясни отец Ганчев.

За мен е квалифицирано всичко и има легендиране Харвард и авторитет. Той се върна с 60 млн. евро в джоба, показва той.

Тези пари били от хедж фонд на Майкъл Карч-този фонд не съществува към този момент. Има едно Джъмбо Плаза, което е на пътя за Витиня. Продаде се за 20 млн. лева Това може да се ревизира в публикации на Капитал, твърди Ганчев.

Някой е филтрирал в медиите информациите в Уикипедия. Ще каже човек – това е природозащитник, който пази плажа Корал, уточни Ганчев. Това е екобухалката на ДаБългария. Половината деятели на Да запазим Корал са от ДаБългария. Там е и Кирил Петков. Това съдружие, бидейки еко, в първата регистрация има пет съпредседателя, сега това към този момент го няма в Агенцията по вписвания. Две дами има, един юрист и две лица – министър председателят Петков и Атанас Чолаков, биволският, сподели Ганчев.

От лятото на 2020 година ние имаме пълзящ прелом. Пръкването на Петков-Василев под формата на министри, които нямат партии, а това е доста рисково, те ще се борят с нокти и зъби да задържат властта. Руските спецслужби са умни хора и по тази причина преплитат нещата. Но да се върнем на 20-ата година, Радев, момчетата излизат от Министерски съвет, пускат това Политическа партия, което не е партия и няма да бъде, тъй като не е това задачката. Лансира се, че те са проамерикански. Радев и Петков са двете страни на една и съща монета, те може за пред публиката да са скарани единствено, разяснява отец Георги.

Докато с вас си приказваме, умират хора. България е единствената, която не дава оръжие. Кирил Петков е учил в Пушкин до 6 клас. България е дала християнство на Киевска Рус и ние сме духовно свързани с тях и сме по-длъжни и от другите съседи да й оказваме помощ, отсече той.

Една от драмите на Путин е за това – няма я духовната им майка, добавя той.

В България имаш рецесии – инфлационна, държавна, всякаква. Това държавно управление ги задълбочава рецесиите. Във външно политически проект има цялостен неуспех и това не е случайност.

Лелята на Кирил Петков е проруски трол, факт е това, отсече отец Георги.

България е слаба, изкарват Българска социалистическа партия отговорна, че е срещу НАТО. Стига му толкоз на Петков – оставка. Не мисля, че Америка ще елементарни. Проблемът е голям и не знам по какъв начин ще се позволи, сподели той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР