Отдавна в мрежите обикалят слухове за сгъваем iPhone, но такъв

...
Отдавна в мрежите обикалят слухове за сгъваем iPhone, но такъв
Коментари Харесай

Новата категория продукти на Apple

Отдавна в мрежите обикалят клюки за сгъваем iPhone, само че подобен по този начин и не виждаме, нито пък чуваме директни мнения от Apple по тематиката.

Тази седмица обаче достоверни източници от The Elec разкриха, че Apple приготвя много повече от сгъваем телефон, а точно цяла нова продуктова гама от сгъваеми устройства, измежду които таблети и преносими компютри. 

Според оповестената информация Apple си е партнирала с LG за създаването на сгъваеми 4К OLED екрани, което подхожда на по-ранни разкрития от анализатора Рос Янг. 
 Снимка 569134
 

Янг споделя, че Apple приготвя устройства със сгъваем екран и двойно приложение, които биха могли да се употребяват като преносим компютър или таблет, и в същото време като външен екран. 

По негови данни екраните за тези устройства ще са с размер от 20 инча, като в подтекста на преносимите компютри физическата клавиатура ще отсъства и ще бъде заместена с цифрова такава непосредствено в тъч екрана. 

Доста по-логично е тази идея да бъде приложена в нова iPad линия, в сравнение с при преносимите компютри, само че явно и двете благоприятни условия са на масата. 
 Снимка 565512
 

Според Янг обаче новата категория артикули въобще няма да се появи скоро, както някои спекулират от много време.

По негови данни сгъваемите устройства на Apple ще дебютират най-вероятно след 2025 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР