Отдавна планираната визита на Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски

...
Отдавна планираната визита на Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски
Коментари Харесай

Доналд Тръмп ще посети Великобритания през лятото

Отдавна плануваната аудиенция на Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила във Англия още веднъж е на дневен ред, разкрива в. "Дейли мейл ".

Очаква се президентът на Съединени американски щати да посети Обединеното кралство за няколко дни това лято, давайки мощен подтик на връзките сред Лондон и Вашингтон.

Според източник от Уайтхол са набелязани дати в средата на юли, като любимец е 14 юли.

Очаква се Тръмп да беседва с премиера Тереза Мей Тереза Мей - английски политик Тереза Мей (по татко Брейзър) е родена на... към профила или на "Даунинг стрийт " 10, или в резиденцията Чекърс. Възможно е президентът да се срещне с кралицата или други представители на кралското семейство, въпреки че това няма да е държавна аудиенция. Очаква се Тръмп да участва на срещата на върха на НАТО в Брюксел на 11 и 12 юли и да продължи за Англия по-късно.

Неговата аудиенция във Англия, за която на първо време се загатна, когато той встъпи в служба пред януари предходната година, неведнъж беше отлагана или анулирана. Президентът трябваше да пристигна през февруари, с цел да открие новото американско посолство в Лондон, само че Тръмп се отхвърли, тъй като остарялото посолство в Мейфеър било продадено на ниска цена. Премиерът Мей беше една от първите задгранични водачи, посетили Тръмп в Белия дом, само че от този момент връзките им претърпяха бурни моменти.

Новите дати за работното посещаване ще бъдат подтик за Тереза Мей и симптом, че връзките сред "Даунинг стрийт " и Белия дом са се подобрили.

Двамата водачи постоянно и дълготрайно разговаряха по телефона предходната седмица, обсъждайки отговора на химическата офанзива в Дума.

Британски изтребители се причислиха към Съединени американски щати и Франция в ударите против военни обекти на сирийския режим, напомня вестникът.

Все още няма закрепени дати за публична държавна аудиенция, която бе препоръчана от Тереза Мей, когато тя посети Вашингтон през януари предходната година. Оттогава Тръмп разви близки връзки с френския президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е... към профила, който го предложения като почетен посетител на парада на 14 юли в Париж. Тръмп и брачната половинка му Мелания вечеряха с Макрон и брачната половинка му Брижит на Айфеловата кула.

Британски дипломати започнаха да се тревожат, че французите им лишават привилегированата роля в връзките със Съединени американски щати.

Следващата седмица Тръмп ще бъде хазаин на Макрон и това ще бъде първата държавна аудиенция на задграничен водач в Белия дом, откогато Тръмп е негов собственик.

Британски министри споделили с "Дейли мейл ", че има проекти Тръмп да се срещне с кралица Елизабет в замъка Балморал, преди да посети едно от двете си голф стадиони в Абърдийншър и Еършър. Британските чиновници се надявали, че отдалеченото кралско имение ще спести на госта неловки подиуми с протестиращи стачкуващи. Твърди се, че Тръмп показал интерес да поиграе голф на игрището на кралицата в имението на замъка Балморал в Абърдийншър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР