Отборите на Янтра (Габрово) r Черноморец (Балчик) завършиха наравно -

...
Отборите на Янтра (Габрово) r Черноморец (Балчик) завършиха наравно -
Коментари Харесай

Янтра и Черноморец завършиха наравно


Отборите на Янтра (Габрово) r Черноморец (Балчик) приключиха наедно - 1:1 в другарска среща играна в село Оброчище.  Това беше пета контролна среща за " ковачите " от началото на зимната им подготовка на и четвърта по време на лагера край морето.

Велислав Вуцов избра Боби Груев да стартира н вратата, а пред него Петър Вуцов, Константин Иванов, Димитър Стоянов, Валентин Цветанов, Петър Казаков (к), Ивайло Михайлов, Кристиян Грозданов, Тони Иванов, Лъчезар Йорданов и Дани Младенов. През втората част в игра влязоха Мартин Ангелов и Ивайло Енчев, а малко по-късно и Дани Гаджев и Айвън Ангелов.

 Черноморец поведе в 34-ата минута на срещата след офанзива отдясно и паралелен пас, който беше засечен от Пауло Соуса.

Янтра имаше няколко благоприятни условия за гол, само че не съумя да ги осъществя. Удар със странична ножица на Дани Младенов беше избит от вратаря. Стражът на Черноморец отрази и шут на Тони Иванов, а изстрел на Кристиан Грозданов мина около вратата му.

През втората част съставът ни имаше предимство и в 62-ата минута съумя да възвърне равенството. Ивайло Михайлов извърши бързо фаул в центъра на терена и изведе Лъчезар Йорданов самичък против вратаря на домакините. Новото попълнение на Янтра не сбърка и осъществя първия си гол с екипа на габровския отбор.

В последните 20-тина минути, с влизането на Дани Гаджев и Айвън Ангелов, надмощието на състава ни стана осезаемо и играта се придвижи напълно в половината на Черноморец, само че различен гол не падна и срещата завърши при тъждество - 1:1.

Последната контрола на Янтра по време на подготвителния лагер ще се играе в петък (2 февруари) против Черноморец (Бургас), с която ще завърши подготовката на отбора на Велислав Вуцов край морето.
 Янтра с втора победа в контролите през зимата
Янтра с втора победа в контролите през зимата

" Ковачите " надиграха втория тим на Черно море с 4:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР