Отборите на Удинезе и Ювентус завършиха при резултат 2:2 на

...
Отборите на Удинезе и Ювентус завършиха при резултат 2:2 на
Коментари Харесай

Безумна вратарска изяви лиши Алегри от победно завръщане с Юве

Отборите на Удинезе и Ювентус приключиха при резултат 2:2 на “Дачия Арена” в първия си дуел от новия сезон в Серия А. Капитанът на гостите в този мач Пауло Дибала вкара първото попадение в третата минута. В 23-ата Хуан Куадрадо означи втория гол. В 51-ата Роберто Перейра понижи изоставането на домакините от дузпа, а Жерард Деулофеу възвърне равенството в 83-ата минута.

"Бианконерите " излязоха напред в резултата още в третата минута. Тогава Куадрадо излъга неприятелски състезател и подаде топката на Родриго Бентанкур, който я насочи в средата на наказателното поле, където връхлитащият Дибала я прати в противниковата мрежа.

В 23-ата Дибала откри с дълъг прехвърлящ пас Куадрадо, който навлезе в наказателното поле и с удар по земя насочи топката в далечния ъгъл на вратата. В 31-ата Мората направи първия си пропуск в мача.

Втората част стартира неприятно за "Старата госпожа ". В 51-ата минута Войчех Шчесни отрази изстрел на Толгай Арслан. Турчинът обаче стигна до топката и беше съборен от вратаря, а съдията незабавно уточни бялата точка. Оттам Перейра беше непогрешим за 1:2.

В 60-ата минута Роналдо се появи в игра. Веднага по-късно ВАР прегледа обстановка за нова дузпа за домакините за фал на Данило против резервата Жерард Деулофеу. В последна сметка беше отсъдена засада на испанеца.

В 66-ата Бентанкур също нацели гредата с отдалечен шут. Малко по-късно той направи нов пропуск.

В 83-ата минута безумна неточност на Шчесни докара до тъждество в резултата. Вратарят финтира Деулофеу край аутлинията, само че по-късно прати топката в тялото на Стефано Окака Чука и тя попадна в Деулофеу, който се възползва от чудесната опция да вкара изравнителен гол.

В 90-ата Локатели дебютира за гостите, заменяйки Бентанкур. Секунди по-късно резервата Мато Яяло не съумя да се разпише от отлична позиция. Дълбоко в добавеното време Киеза центрира към Роналдо,. Португалецът нанесе прецизен удар с глава, който щеше да донесе успеха за торинци. Дълго преразглеждане на ВАР обаче сподели, че нападателят е бил в доста тънка засада и по този начин мачът завърши при 2:2.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР