Отборите на Рома и Верона завършиха наравно 2:2 на „Олимпико“

...
Отборите на Рома и Верона завършиха наравно 2:2 на „Олимпико“
Коментари Харесай

Рома се спаси от загуба срещу Верона на Олимпико

Отборите на Рома и Верона приключиха наедно 2:2 на „ Олимпико “ в дуел от 26-ия кръг на Серия " А ". За „ вълците “ това е трето следващо турнирно реми.
Снимка: БГНЕС  Рома се избави от загуба против Верона на
Гостите бързо взеха задатък от два гола, който обаче не съумяха да удържат до края на мача. Още в петата минута Антонин Барак откри резултата с 10-ия си гол през сезона след заучено осъществяване на директен свободен удар. В 20-ата минута Адриен Тамезе удвои преднината на „ джалоблу “ със мощен удар след асистенция на Джанлука Капрари. В остатъка от срещата обаче „ мастифите “ съвсем не заплашиха противниковата врата и от това се възползваха домакините, които стигнаха до равенството с два идентични гола.
Снимка: БГНЕС  Рома се избави от загуба против Верона на
В 65-ата минута 18-годишната запаса Кристиан Волпато се разписа след центриране от корнер за дебютния си гол с екипа на „ джалоросите “. В 84-ата минута, още веднъж след осъществяване на корнер, влезлият като промяна Едоардо Бове също беше прецизен, с което оформи крайното 2:2, като за 19-годишния състезател това също беше първи негов гол за римляните. Малко преди края на дуела техният ментор Жозе Моуриньо беше изпъден с пряк червен картон.

След това тъждество Рома резервира седмата си позиция в класирането с актив от 41 точки, а Верона остана на десетото място с 37 извоювани пункта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР