Отборите на Колумбия и Чили официално останаха извън групата южноамерикански

...
Отборите на Колумбия и Чили официално останаха извън групата южноамерикански
Коментари Харесай

Колумбия и Чили официално са аут от Световното първенство

Отборите на Колумбия и Чили публично останаха отвън групата южноамерикански отбори, които ще вземат участие на тазгодишното Световно състезание по футбол в Катар, откакто се изиграха всички мачове от квалификациите на континента.

Колумбийците съумяха да завоюват с 0:1 гостуването си на Венецуела, само че Перу победи с 2:0 над Парагвай, с цел да си подсигурява петата позиция, която дава правото на присъединяване на баражите за страната.

Чилийците в това време инкасираха загуба с 0:2 от Уругвай, което остави Клаудио Браво, Артуро Видал, Гари Медел и Алексис Санчез отвън сметките за Мондиала.

Бразилия, Аржентина, Уругвай и Еквадор публично ще съставляват континента си на надпреварата през есента, до момента в който Перу ще би трябвало да изчака изхода от дуела сред Обединените арабски емирства и Австралия, с цел да разбере противника си за финалния бараж. Само един от трите тима ще си завоюва виза за Доха.

Припомняме, че дербито сред „ Селесао “ и „ Гаучосите “ от шестия кръг следва да се доиграе, откакто бе прекратено през предишния септември от полицейска акция за COVID-мерките. Не е изключено мачът напълно да бъде анулиран, тъй като няма да има никакво отношение към крайното класиране. Единствената изгода би била за обиграване на двата отбора току преди началото на Световната купа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР