Отборите на Франция и Португалия се изправят в двубой от

...
Отборите на Франция и Португалия се изправят в двубой от
Коментари Харесай

Франция - Португалия. Идва ли отмъщението?

Отборите на Франция и Португалия се изправят в дуел от заключителния кръг на група F на Евро 2020 в Будапеща от 22:00 часа.

Мачът е може би най-чаканият от груповата фаза, тъй като един против различен се изправят международния и европейския първенец в повтаряне на финала на Евро 2016, когато „ мореплавателите “ се постановиха с 1:0 на „ Стад дьо Франс “.

Със сигурност този спомен още тежи на французите. Тогава те бяха считани за тотални любимци за купата, само че развоят на мача донесе друго.

Все отново това е обратно в предишното, тъй като по-късно Франция направи нещо по-голямо - спечели международната купа на Мондиал 2018.

Интригата обаче за тази вечер е налице!

Франция води с 4 точки и сигурно продължава на осминафинал. Германия и Португалия са с по 3 точки, а Унгария е с 1. Дидие Дешан желае първото място в групата, което минава през триумф довечера,

Много са заплетени другите мачове от днешния ден.

В група Е Словакия и Испания се изправят един против различен през днешния ден от 19,00 часа в Севиля.

Двубоят е от извънредно значение и за двата тима. Словакия започва с победа над Полша, само че по-късно записа загуба от Швеция и заема второто място в групата. „ Ла Фурия “ е с две равенства и единствено победа ще класира състава на Луис Енрике напред.

В класирането водач е Швеция с 4 точки, които стигат на скандинавците да продължат в идната фаза. Словакия е с 3, Испания има 2, а Полша е с 1 точка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР