Отборите на Етър и Арда изиграха доста скучен двубой, който

...
Отборите на Етър и Арда изиграха доста скучен двубой, който
Коментари Харесай

Грандиозна скука беляза Етър-Арда

Отборите на Етър и Арда изиграха много отегчителен дуел, който приключи при резултат 0:0. Срещата от 12-ия кръг на efbet Лига не предложи съвсем никакви страсти и ненапълно справедливо приключи без попадения. Гостите от Кърджали бяха по-активния отбор на терена и сътвориха няколко по-интересни обстановки, които обаче не затрудниха отбраната на " болярите ". Етър пък не сподели нищо в офанзива и продължава да търси своята първа победа от началото на сезона.

Възпитаниците на Петко Петков остават последни с актив от три точки, до момента в който Арда са на шестата позиция с 18 пункта и пропусна опцията да се изкачи до третата позиция. След паузата за национални тимове " виолетовите " гостуват на Славия, до момента в който кърджалийци одобряват Царско село.

Първите минути на дуела минаха в умерено движение без рискове пред някоя от двете порти. И двата отбора пробваха плавни офанзиви, само че без да завършат с удар.

В идващите минути гостите от Кърджали, които през днешния ден играят в червени екипи, пробваха да се настанят в половината на своите домакини, като извършиха един директен свободен удар и по-късно корнер, само че до заплаха пред Анатоли Господинов още веднъж не се стигна.

В 28-ата минута бе осъществена насилствена промяна в отбора на Арда. Петко Ганев се строполи на терена и извика от болежка. Той беше изнесен с носилка, а по-късно бе качен и на кола за спешна помощ. Негово място зае Иван Тилев.

Първият удар към една от двете порти пристигна в 33-ата минута, когато Емил Мартинов стреля отвън наказателното поле, само че неопределено около вратата на Анатоли Господинов.

В идващите минути двата тима извършиха по един директен свободен удар, само че без рискове за двамата вратари.

Две минути преди края на първата част Матеос Леони опита удар, само че право в ръцете на Господинов.

През второто полувреме Арда се опита да вдигне оборотите, като събитията на терена се развиваха най-вече в половината на Етър.

В 55-ата минута Леони стреля под ъгъл, само че Анатоли Господинов улови.

До края на срещата гостите от Кърджали продължиха да са по-активния отбор на терена, само че не съумяха да намерят пътя към победното попадение и дуелът приключи при нулево реми.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР