Отборите на Челси и Саутхемптън заформиха зрелищно равенство 3:3 в

...
Отборите на Челси и Саутхемптън заформиха зрелищно равенство 3:3 в
Коментари Харесай

Челси с нова трагикомедия в защита за 3:3 със Саутхемптън

Отборите на Челси и Саутхемптън заформиха зрелищно тъждество 3:3 в дуел от 5-ия кръг на Висшата лига. " Сините " изпуснаха извоюван мач и за повторно през актуалната акция приключват с подобен резултат против тим от сходен диаметър. Всички три попадения за " сините " бяха дело на германци - Тимо Вернер и Кай Хавертц откриха сметката си за лондончани. Трите гола на " светците " означиха Дани Ингс, Че Адамс и Яник Вестергаард, който в добавеното време на срещата лиши успеха на Челси.
Снимка: БГНЕС  Челси с нова трагикомедия в отбрана за 3:3 със Саутхемптън
Тимо Вернер записа най-хубавия си мач със синята фланелка досега и вкара топката в мрежата на Саутхемптън още в 14-ата минута. Попадението обаче бе анулирано поради засада.

Само минута по-късно немският национал публично откри сметката си с Челси. Индивидуалният рейд на Вернер приключи със страховит удар, преодолял Алекс МакКарти, с цел да изведе лондончани напред в резултата.

Снимка: БГНЕС  Челси с нова трагикомедия в отбрана за 3:3 със Саутхемптън
Не закъсня и второто попадение на немския гений. След към половин час игра Вернер се оправи сполучливо с противниковата отбрана и излязъл очи в очи със стража на Саутхемптън, показва страхотна техника и с необикновен завършващ удар с глава удвои задатъка на своя отбор.

В края на първата част " светците " отвърнаха на удара посредством страховит гол на Дани Ингс, който мина няколко бранители на съперника и вкара топката в мрежата на Кепа.

През второто полувреме проблемите в " синята " отбрана още веднъж се демонстрираха и в 57-ата минута равенството бе възобновено. Зума позволи пагубна неточност и изцяло собственоръчно даде топката на Че Адамс, който нямаше никакви проблеми с превъзмогването на испанския пазач на Челси.
Снимка: БГНЕС  Челси с нова трагикомедия в отбрана за 3:3 със Саутхемптън
В края на дуела Яник Вестергаард донесе точката за своя отбор, откакто откри пространство в наказателното поле и с шокиращ удар разруши фантазиите на " сините " за второто място.

Така Челси профука опцията да излезе на второ място и с 8 точки остава на 6-а позиция, до момента в който Саутхемптън събра 7 пункта и заема 10-о място.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР