Отборите на Босна и Херцеговина завършиха при резултат 2:2 в

...
Отборите на Босна и Херцеговина завършиха при резултат 2:2 в
Коментари Харесай

Босна и Херцеговина пропиля преднина от два гола срещу Гърция

Отборите на Босна и Херцеговина приключиха при резултат 2:2 в срещата между тях от Група “J” от квалификациите за европейското състезание през 2020 година. Домакините пропиляха задатък от два гола. Един Виска осъществя първото попадение за босненците в 10-ата минутас удар на сантиметри от точката за осъществяване на дузпа. Само пет минути по-късно халфът на Ювентус Миралем Пянич удвои преднината на своите в резултата с изстрел от фаул от много далечно разстояние, като вратарят на “елините” Одисеас Влаходимос евентуално можеше да се намеси и по-добре.

През второто полувреме нещата се развиха кошмарно за домакините, които първо позволиха във вратата си гол от дузпа в 64-ата минута. Тя бе отсъдена за нарушаване против Константинос Фортунис, който самичък стреля от бялата точка и не сбърка - 2:1. Минута по-късно Пянич получи пряк червен картон за жестоко нарушаване и босненците останаха с 10 души на терена. Пет минути преди края резервата Димитриос Коловос попари домакините, правейки резултата 2:2 с удар с глава.

Двата отбора са с по 4 точки след първите си два мача в групата, само че гърците са втори поради по-добра голова разлика, а Босна и Херцеговина заема трета позиция. Лидер е Италия с 6 точки.

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА - ГЪРЦИЯ 2:2 1:0 Виска (10) 2:0 Пянич (15) 2:1 Фортунис (64-дузпа) 2:2 Коловос (85)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА ЕВРО 2020 2 кръг, вторник 26 март  Босна и Херцеговина 2:2краен резулат  Гърция
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР