Отборите на Берое и Спортист Своге ще се изправят един

...
Отборите на Берое и Спортист Своге ще се изправят един
Коментари Харесай

Берое и Спортист Своге определят последния участник в Първа лига през сезон 2023/2024

Отборите на Берое и Спортист Своге ще се изправят един против различен в бараж за присъединяване в Първа лига през идващия сезон. Двубоят на стадион " Ивайло " във Велико Търново ще се играе през днешния ден от 19:00 часа.

В огромна част от сезона Берое бе над зоната на изпадащите, като отборът бе на 12-то място в класирането преди последния кръг, само че в него позволи загуба от директния съперник за оцеляване Хебър в Пазарджик и в последна сметка финишира 14-ти. Така старозагорци ще би трябвало да се борят за мястото си в елита в директен дуел със Спортист, а неприятната вест за тях е, че поради наказване няма да могат да разчитат на полагащото им се домакинско преимущество и мачът ще се играе във Велико Търново. Ръководството на клуба реагира уверено след загубата от Хебър и уволни треньора Николай Киров, а в основния бараж Берое ще бъде воден от трима експерти - Веселин Пенев, Иван Желев и Мирослав Радев.

От своя страна Спортист Своге приключи на пета позиция в крайното класиране на Първа лига, само че защото пред отбора финишираха дублиращите тимове на ЦСКА 1948 и Лудогорец, " шоколадите " получиха право да вземат участие в баража за промоция.

Никола Попов ще бъде основен арбитър на дуела, а негови помощници ще бъдат Петър Митрев и Димитър Русев. Четвърти арбитър е Иво Андреев, а на ВАР-а ще оперират Драгомир Драганов и Дими Вълчев. Съдийски наблюдаващ е Мартин Богдев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР