Отборите на Берое и Локомотив (София) направиха равенство 1:1 в

...
Отборите на Берое и Локомотив (София) направиха равенство 1:1 в
Коментари Харесай

Скука под жегата. Берое и Локо не излъчиха победител

Отборите на " Берое " и " Локомотив " (София) направиха тъждество 1:1 в мач от третия кръг на Първа лига, игран на стадиона под Аязмото в Стара Загора.

Домакините съумяха да се възползват от първата си опция в дуела и поведоха в резултата в 32-та минута, когато Абубакар Тунгара се разписа с глава отблизо разстояние след положително центриране от фал на Симеон Мечев, като и вратарят на " железничарите " Александър Любенов носи сериозна виновност за попадението.

Възпитаниците на Станислав Генчев натиснаха в търсене на изравнителен гол след почивката и съумяха да стигнат до него четири минути преди края на постоянното време, когато Димитър Митков бе изтърван от отбраната на " зелените " и се разписа от непосредствена непосредственост след центриране отдясно.

В оставащите минути не паднаха повече голове и двата отбора поделиха точките, съобщи България Он Еър. По този метод " Берое " се изкачи до пето място в класирането с четири точки, до момента в който " Локомотив " продължава да търси първата си победа от началото на сезона и заема 14-та позиция с актив от две точки.

В идващия кръг " Берое " гостува на ЦСКА в неделя, 31 юли, от 21:00 часа, а " Локомотив " (София) посреща " Ботев " (Пловдив) по-рано същия ден.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР