Отборът на Витоша (Бистрица) ще приеме финалиста в тазгодишното издание

...
Отборът на Витоша (Бистрица) ще приеме финалиста в тазгодишното издание
Коментари Харесай

Смениха стадиона на контролата Витоша – Ботев Пд

Отборът на Витоша (Бистрица) ще одобри финалиста в тазгодишното издание на шампионата за Купата на България Ботев (Пловдив) на стадион "Летище ". Първоначално втората лятна контрола на "тигрите " трябваше да се играе на следващия ден, от 18:00 часа, на стадиона в Бистрица, само че неприятните метеорологични условия постановиха смяната.

Припомняме, че в неделя "тигрите " дадоха старт на другарските срещи, като в полите на Витоша гостува различен пловдивски отбор - Марица. В неофициалния си дебют отпред на тима новият старши-треньор Енгибар Енгибаров записа победа с 4:1.

Ден след инспекцията с "канарчетата " бистричани отпътуват на лагер в Банско, където ще останат до 6 юни. В курортното градче са планувани три контроли - с македонския Академия Пандев (Струмица) на 29 юни, с ЦСКА 1948 на 3 юли и със Септември (София) на 6 юли.

Веднага след инспекцията с отбора на Милен Радуканов "зелените " се прибират вкъщи, където ще продължат да се готвят до началото на новия сезон в Първа професионална лига. На старта на новата акция в елита Витоша (Бистрица) гостува на Славия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР