Отборът на ветераните на ЦСКА 1948 излиза в четвъртък в

...
Отборът на ветераните на ЦСКА 1948 излиза в четвъртък в
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 вади екипи от 1982 година

Отборът на ветераните на ЦСКА 1948 излиза в четвъртък в първия си формален мач от шампионата на ветераните, а противник е Житен от едноименното софийско село.

Срещата стартира в 15:00 ч. на стадион " Витоша " в Бистрица, като част от листата на състезатели в отбора са огромни " червени " митове като Радослав Здравков, Любослав Пенев, Методи Деянов, Валентин Илиев, Кирил Котев, Апостол Попов.

Легендите на ЦСКА ще стъпят на терена за конфликта, облечени в неповторими ретро екипи, които са въодушевени от незабравимата победа на " армейците " над Ливърпул с 2:0 в 1/4-финала за Купата на европейски първенци през 1982 година Двата гола за един от най-престижните триумфи в историята на ЦСКА пред погледа на 70 хиляди фенове на Националния стадион „ Васил Левски “ отбелязва актуалният действен шеф на клуба ни Стойчо Младенов.

Екипът на ветераните е направен ръчно, като на гърба на яката му има надпис, отдаден на великата победа, а на ръкава са неизменимите три ленти, които по това време участват на фланелката на ЦСКА. Всички номера пък са пришивани ръчно по сходство на техниката за спортна екипировка, употребена през 80-те.

От клуба канят дребни и огромни да се допрян до майсторството на някои от най-емблематичните имена в българския футбол. ЦСКА 1948 за първи път има тим на ветераните, където могат да вземат присъединяване футболисти, навършили 35 години. След като преминат предварителните кръгове в София-град, спечелилият ще играе на зонално и национално равнище.
















































--> -->     Делян Добрев за Сабрутев: За една година като д
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР