Отборът на ЦСКА - София завърши наравно 0:0 срещу латвийския

...
Отборът на ЦСКА - София завърши наравно 0:0 срещу латвийския
Коментари Харесай

ЦСКА София завърши разочароващо 0:0 с Лиепая

Отборът на ЦСКА - София приключи наедно 0:0 против латвийския Лиепая в първия мач от втория квалификационен кръг на новия евротурнир Лига на конференциите. " Червените " изиграха много вял мач и не с нищо с изключение на териториално преимущество не демонстрираха, че са по-класния тим от отбора от балтийската република. Гостите даже могат да съжаляват, че не си потеглиха с победа от срещата, откакто имаха по-чистите обстановки за гол, въпреки и офанзивите им да бяха доста по-редки от тези на българите.

В 20-ата минута ЦСКА - София стигна до първата си заплаха. Юга изведе зад защитата на Лиепая Баи. Французинът преодоля стража на противника, само че топката отиде настрана и трябваше да връща обратно за Вилдсхут. Новото попълнение потърси подаване към точката за осъществяване на дузпа, където обаче нямаше негов съотборник.

Малко по-късно Бага стреля рисково, откакто Турицов не мазета добре топката и я даде на противника на позиция за удар. Шутът му обаче мина на сантиметри от гредата на домакините. Малко по-късно ЦСКА - София отговори с удар на Жеферсон, който бе над вратата.

В началото на втората част ЦСКА - София имаше две искания за дузпа, само че съдията не ги счете за основателни. Повторенията демонстрираха, че реферът Питър Банкс отсъди вярно.

В 58-ата минута Миросавлиев бе близо да открие за гостите, само че направи сериозен пропуск. Малко по-късно Шимич също можеше да вкара, само че ударът му с глава след центриране от статично състояние се оказа право в ръцете на Бусато.

Към края на мача ЦСКА - София наложи териториален напън, който обаче в огромната си част бяха без ясна концепция по какъв начин да се стигне до попадение. На няколко пъти резервата Хамза Чатакович опитва да стреля, само че ударите му бяха или неточни, или блокирани. Гостите от своя страна действаха устойчиво в отбрана и не разрешиха да има съществени рискове пред вратата си.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР