Отборът на ЦСКА ще получи забрана да картотекира футболисти в

...
Отборът на ЦСКА ще получи забрана да картотекира футболисти в
Коментари Харесай

Страшен удар по ЦСКА! Забраниха им да картотекират нови играчи

Отборът на ЦСКА ще получи възбрана да картотекира футболисти в границите на два поредни трансферни прозореца. Санкцията ще влезе в действие при започване на идната седмица. Това излиза наяве след произнасянето на Швейцарския висш съд по жалбата на „ алените “ против решение на КАС и ФИФА по отношение на делото „ Юнес Бенжелюн “, написа Спортал.

Указът на Швейцарския висш съд е от 26 януари 2022 година и той не е в интерес на ЦСКА. Както е известно, столичният клуб загуби дело в КАС за над милион против някогашния състезател на банкрутиралия ЦСКА. Решението е от 10 ноември 2021 година.

„ Червените “ не се издължиха, а избраха да апелират в Швейцарския висш съд, който преди дни е постановил решение против тях. По този метод българският клуб не е спазил периода на съда в Лозана и в този момент е в действие възбраната за картотекиране на нови футболисти в границите на два поредни трансферни прозореца.

Санкцията, която ще бъде наложена на отбора при започване на идната седмица, може да се вдигне при две условия: когато ЦСКА заплати цялата сума вкупом и, в случай че реализира съглашение с Бенжелюн за разсрочено погашение на дълга.

Наказанието важи освен за първия тим, само че и за юношеските обединения на отбора. То обаче не е годно за изходящи прехвърляния.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР