Отборът на Манчестър Сити записа четвъртата си поредна победа във

...
Отборът на Манчестър Сити записа четвъртата си поредна победа във
Коментари Харесай

Сити продължава да диша във врата на Ливърпул, гражданите с класика над Хъдърсфийлд

Отборът на Манчестър Сити записа четвъртата си поредна победа във Висшата лига, откакто през днешния ден се поздравих с триумф 3:0 при визитата си на Хъдърсфийлд в среща от 23-ия кръг от шампионата.

Резултатът беше открит в 18-ата минута, когато Данило съумя да овладее положително подаване и реши да стреля от далечна отдалеченост. Защитник на гостите опита да почисти с глава, само че отклони топката към мрежата, на където тя към този момент по този начин или другояче се беше запътила - 1:0.

В 53-ата минута, " жителите " усилиха преднината си посредством попадение на Рахим Стърлинг, след което обаче останаха подозрения за засада, каквато не бе видяна от основния рефер.

Само три минути по-късно, Серхио Агуеро видя непокрития Сане и изпрати топката над отбраната. Там съотборникът му засече кълбото в мрежата за 3:0.
 Снимка 401411
Източник:

След тази безапелационна победа, Манчестър Сити съкрати дистанцията с Ливърпул, събирайки актив от 56 точки, до момента в който " мърсисайдци " са с 60. Хъдърсфийлд пък е финален с едвам 11.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР