Отборът на Лудогорец постигна своята девета поредна победа под ръководството

...
Отборът на Лудогорец постигна своята девета поредна победа под ръководството
Коментари Харесай

Лудогорец обърна Берое и отвори разлика от 4 точки на върха в Първа лига

Отборът на Лудогорец реализира своята девета поредна победа под управлението на Ивайло Петев, откакто реализира поврат против Берое и го надигра с 2:1 като хазаин в среща от 29-ия кръг на Първа лига.

На " Хювефарма Арена " в Разград домакините започнаха дуела по-силно и в границите на първото полувреме на няколко пъти пропуснаха опцията да открият резултата, а в един миг и попадение на Кирил Десподов бе анулирано след интервенция на ВАР поради засада.

Берое се възползва от пропуските на своя противник и в 41-а минута Ромарио Мойс даде задатък на старозагорци след отлично осъществяване от дребен удар, което не остави шансове за реакция на Серджио Падт.

Отговорът на Лудогорец обаче не закъсня и в добавеното време на първата част изравни резултата, откакто Кирил Десподов центрира от директен свободен удар, а в наказателното поле Франко Русо с глава беше прецизен за 1:1, отбелязвайки първото си попадение с екипа на " орлите ".

След почивката разградчани още веднъж преобладаваха на терена и по този начин се стигна до 73-а минута, когато нисичкият Спас Делев беше пропуснат от защитата на гостите и с глава означи за крайното 2:1.

Тази победа значи, че Лудогорец към този момент има задатък от 4 точки на върха в класирането на Първа лига пред втория ЦСКА, който на следващия ден гостува на Хебър Пазарджик. Отборът на Берое пък остава на 12-а позиция с 27 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР