Отборът на Левски започна лятната си подготовка без нови попълнения

...
Отборът на Левски започна лятната си подготовка без нови попълнения
Коментари Харесай

Левски започна подготовка без нови, но с всички легионери

Отборът на Левски стартира лятната си подготовка без нови попълнения и под управлението на новия си треньор Николай Костов, за който това бе първа среща с играчите.

Заниманието бе на едно от помощните стадиони на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов " и се организира пред близо 150 последователи на " сините ".

На първото занятие участваха всички чужденци, както и някои от водачите на отбора. Към тима се включиха и някои от най-хубавите юноши на Левски, които играят постоянно за дублиращия тим в Трета лига. Допълнителна отмора от няколко дни са получили националите Марин Петков, Андриан Краев, Патрик-Габриел Галчев, Илиян Стефанов и Пламен Андреев.

На заниманието не бяха напусналия отбора национал Филип Кръстев, както и хърватинът Анте Блажевич, който разтрогна договора си по взаимно единодушие. На тренировката не пристигна и Здравко Димитров, чийто интервал чартърен в турския Сакарияспор изтече и той би трябвало да се причисли към отбора. На първата подготовка не бяха вратарят Николай Михайлов и контузеният Роналдо, само че за сметка на това се появи Нейнът Олдър, който е благосъстоятелност на клуба

Треньорът Николай Костов организира дълъг диалог по време на тренировката с треньора на вратарите Божидар Митрев, който би трябвало да го запознае по-бързо с ситуацията. Тренировката бе извършена от новия кондиционен треньор на тима Тимур Скорак, който е кадър на Шахтьор Донецк и показваше извършения на играчите.

Заниманието изгледаха изпълнителният шеф на Левски Даниел Боримиров, както и някогашният нападател на отбора Валери Божинов.

На стадиона се появи и нападателят на Левски Билал Бари, на който обаче му следва нова тежка интервенция и не е ясно какъв брой още време ще отсъства от терените. В клуба ще мислят дали да притеглят заместител на неговата позиция.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР