Отборът на Каляри победи с 2:1 като гост четвъртия във

...
Отборът на Каляри победи с 2:1 като гост четвъртия във
Коментари Харесай

Каляри смълча цял Бергамо в нервен мач

Отборът на Каляри победи с 2:1 като посетител четвъртия във краткотрайното класиране на Серия А - Аталанта. Двубоят на "Гевис Стейдиъм " бе от основно значение за бергамаските, които след днешната загуба могат да бъдат отвън Топ 4, в случай че Ювентус победи Верона.

Първото полувреме може да бъде запомнено с преимуществото на домакините, само че до попадение във вратата на Алесио Краньо по този начин и не се стигаше. Началото на втората част обаче се трансформира в истински призрачен сън за "неровердите ". Пет минути след почивката Гастон Перейро разпечата вратата на Хуан Мусо. Само 120 секунди по-късно аржентинският вратар си изкара пряк червен картон.

Момчетата на Гасперини въпреки всичко съумяха да се съберат, макар че бяха с 10 индивида на терена, като Хосе Луис Паломино изравни в 64-ата. Радостта на Аталанта търпя единствено 4 минути, преди още веднъж Каляри да поведе. За повторно в прегръдките на своите съотборници попадна уругваецът Перейро.

С трите точки тимът от остров Сардиния се измъкна от рисковата зона и към този момент е 17-и. Момчетата на Валтер Мадзари събраха 20 пункта и изпревариха Венеция, който е с 18, само че и мач по-малко.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР