Отборът на Интер завърши подобаващо сезона си в италианската Серия

...
Отборът на Интер завърши подобаващо сезона си в италианската Серия
Коментари Харесай

Интер завърши сезона в Италия с победа и вече гледа към финала в Шампионската лига

Отборът на Интер приключи уместно сезона си в италианската Серия " А ", надигравайки с минималното 1:0 като посетител състава на Торино в среща от последния 38-и кръг на Калчото.

Единственото попадение за " нерадзурите " пристигна в 38-ата минута на срещата, а негов създател стана Марсело Брозович, който се разписа със мощен удар от отдалеченост, при който и стражът на домакините Сергей Милинкович Савич не се намеси задоволително безапелационно.

По този метод момчетата на Симоне Инзаги завършват акцията в Серия " А " със 72 точки, като по-късно довечера ще стане ясно и дали ще се окичат със сребърните или бронзовите медали в италианското състезание. Това зависи напълно от резултата на мача сред Емполи и Лацио, като " орлите " имат потребност от победа, с цел да завършат на 2-ото място.

Със сигурност в Интер обаче към този момент мислят за идния край в Шампионската лига против Манчестър Сити идната събота (10 юни) в Истанбул, който може да донесе четвърти трофей във витрината на " нерадзурите " от най-престижния европейски клубен шампионат, както и дубъл през този сезон, откакто отборът към този момент победи с Купата на Италия.

Торино пък завършва акцията с 52 пункта, като понастоящем " биковете " се намират на 9-ата позиция, само че според от това, което ще се случи в неделя могат да се смъкнат с едно или две места в подреждането.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР