Отборът на „Фантастико“ стана шампион в турнира „Дай 5“, организиран

...
Отборът на „Фантастико“ стана шампион в турнира „Дай 5“, организиран
Коментари Харесай

Петя Аврамова: Да дадем шанс на феър плея в политиката /снимки/

Отборът на „ Фантастико “ стана първенец в шампионата „ Дай 5 “, проведен от ГЕРБ-СДС. В него участваха 12 тима от област Враца. На второ място се подредиха Далекс – Косталево, а на трето – Амиго – Кулата. Организаторите връчиха и 5 самостоятелни награди: „ Голмайстор “ на шампионата стана Мирослав Йорданов от „ Фантастико “, „ Най-добър вратар “ беше Александър Александров от Амиго – Кулата, наградата „ Най-добър състезател “ взе Станислав Димитров от Амиго, за „ Най-добър бранител “ на шампионата беше разгласен Пламен Нитоловски от Миньор-Згориград, а „ Най-добър полузащитник “ стана Мартин Монков от тима на Косталево.
„ Спортът възпитава и сплотява хората. Всички вие бяхте участници във футболния шампионат, водени от желанието за победа. Но го направихте по разпоредбите на играта и поради удоволствието от нея. Винаги съм разбирала и политиката по този метод – като състезание на хрумвания ЗА “, сподели лидерът на листата на ГЕРБ-СДС за област Враца Петя Аврамова, преди да връчи купата на първенците от Фантастико. „ С компромати и реваншизъм не може да се ръководи страна. Затова дано да дадем късмет на феър плея и в надпреварата наречено „ Парламентарни избори “, добави тя.
Награди бяха връчени от претендентите за народни представители от ГЕРБ-СДС Красен Кръстев, доктор Костадин Шахов, Мирослав Аспарухов, Мартин Харизанов, Владимир Миленков, доктор Иво Ралчовски и от общинския ръкводител на ГЕРБ-Враца Калин Каменов. Кандидатът за депутат от обединението Мирослав Комитски пък беше част от тима Бойко – Криводол.
В шампионата „ Дай 5 “ участваха още тимовете Ботев – Лиляче, Триъгълника, Атлетик 1996, Авангард Олд Бойс, Ботев 93, Околчица и Корект. Водачът на листата на ГЕРБ-СДС Петя Аврамова даде начало на шампионата с демонстрационен мач сред сборни тимове на общински съветници, претенденти и младежи ГЕРБ.

*Купуването и продаването на гласове е закононарушение
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР