Отборът на Дженоа изпадна в изключително тежка криза и към

...
Отборът на Дженоа изпадна в изключително тежка криза и към
Коментари Харесай

С Шевченко - зле, без Шевченко - 6:0

Отборът на Дженоа изпадна в извънредно тежка рецесия и към днешна дата наподобява сигурен изпадащ в Серия Б., защото не съумя да завоюва нито един мач отпред на „ грифоните “ в шампионата, само че записа няколко оспорвани равенства. В първия мач след раздялата с украинеца обаче се стигна до най-тежкото проваляне за клуба от много време насам.

Фиорентина разгроми „ сицилианци “ с внушителното 6:0 на своя „ Артемио Франки “, като по този начин задълбочи рецесията в лагера на противника.

С по едно попадение се регистрираха Одриосола, Бонавентура, Влахович и Торейра, а Бираги се разписа на два пъти. Междувременно при 0:0 Душан Влахович се съумя да вкара дузпа за „ виолетовите “, само че по-късно се реваншира с красиво попадение през втората част.

Фиорентина към този момент е в позиция да нападна даже класиране в топ 4, стига да задържи днешното си ентусиазъм, до момента в който в Дженоа би трябвало да се надяват на знамение, тъй като сезонът скоро ще навлезе в решителната си част, а надали още дълго зоната на спасението ще бъде достижима.

⚽️ FINE PARTITA
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР